Με μεγάλη επιτυχία ο χορός των Αστυνομικών της Καρδίτσας

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα των αστυνομικών της Καρδίτσας, που διοργανώσαμε  από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας.  Πλήθος συναδέλφων και μελών μας, αλλά και πολλοί φίλοι μας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και βρέθηκαν στο κοσμικό κέντρο «Κέντια», όπου χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Κωσταρέλλου και των υπέροχων φωνών του Δημήτρη Αυγέρη και της Φαίδρας Διαμάντη.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Δ.Α. Καρδίτσας, νεοπροαχθείς Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Καραπιπέρης και αυτοδιοικητικοί παράγοντες. Επίσης ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του κ. Λάμπρου Μητσικού, μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ και του Γ’ Αντιπροέδρου του εθνικού τμήματος της ΙΡΑ, κ. Χριστόδουλου Χριστοδουλή, ο οποίος φυσικά εκπροσωπούσε και την τ.δ. Θεσσαλονίκης.

Η αναφορά μας στο αφιέρωμα που έκανε η τ.δ. Θεσσαλονίκης για την τοπική μας στο περιοδικό «ΔΥΝΑΜΗ» απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα της βραδιάς και μας έδωσε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά δημόσια τους υπεύθυνους έκδοσης.

Επίσης σημαντική ήταν η παρουσία μελών των Δ.Σ. των αντίστοιχων σωματείων των Τρικάλων, αλλά και της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Καρδίτσας. Τέλος, το παρών έδωσε ο πρώην Πρόεδρος του εθνικού τμήματος κ. Χρήστος Κοντάκος, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη χαρά από τα μέλη μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιήθηκε βράβευση των τέκνων των συναδέλφων-μελών της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή τους σε ανώτερα-ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές.xoros-2017_006

\xoros-2017_007

xoros-2017_005

xoros-2017_004

xoros-2017_002

5/5 - (2 votes)