«Οι Σφαγές της Χίου: Το νησί που μάτωσε» ΙΡΑ – ΧΙΟΥ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 9 Apr , 2021

Η Τοπική Διοίκηση Χίου της Δ.Ε.Α., σε συνεργασία με την Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε την Κυριακή 04 Απριλίου 2021, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Οι Σφαγές της Χίου: Το νησί που μάτωσε». Ομιλητής της εν θέματι ημερίδας ήταν ο κ. ΚΩΣΤΑΛΟΣ Νικόλαος, καθηγητής Θεολογίας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κ. ΚΩΣΤΑΛΟΣ με τον εκπληκτικό του λόγο εξιστόρησε τα γεγονότα των σφαγών στη Μυροβόλο Χίο το 1822, με συγκλονιστικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. ΖΗΡΡΙΑΣ Γεώργιος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Τοπικής μας Διοίκησης κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Ζαφείριος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, το επίτιμο μέλος μας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διευθυντής της Δ.Α. Χίου Ταξίαρχος κ. ΚΕΒΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΣ Παντελής και ο Δήμαρχος Χίου κ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ Σταμάτιος.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το μέλος της την Επιτροπή Πολιτιστικών Θεμάτων του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, κ. ΔΡΑΓΟΥΤΣΟ Βασίλειο για την  πολύτιμη βοήθειά του και την Γεν. Γραμματέα κ. ΤΟΚΑΤΛΙΑΝ Σοφία για την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στο χώρο πραγματοποίησης της ημερίδας.

 

 «Υπηρετώ δια της Φιλίας»

Μετά τιμής,

 

 

Ο Πρόεδρος

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

6977730484

 

 

Η Γεν. Γραμματέας

ΤΟΚΑΤΛΙΑΝ ΣΟΦΙΑ

 

Rate this post