Παίξαμε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με έναν ωραίο φιλικό αγώνα μπάσκετ συνεχίστηκαν οι δράσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας. Αστυνομικοί και Πυροσβέστες έχουν συνηθίσει να υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και κυρίως τους αδύναμους συμπολίτες μας ή αυτούς που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, το κάνουν κάθε μέρα στη δουλειά τους. Όμως την περασμένη Παρασκευή το έκαναν με διαφορετικό τρόπο και εκτός ωραρίου εργασίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την τοπική διοίκηση ΙΡΑ, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, το Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας και την Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας στις αστυνομικές και πυροσβεστικές υπηρεσίες συγκεντρώθηκαν ποσότητες τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ σημαντική ήταν η προσέλευση και η συνεισφορά του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

Ο φιλικός αγώνας αποτέλεσε συνέχεια πρόσφατης εκδήλωσης, με θεατρική παράσταση των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου που έγινε για τον ίδιο σκοπό, ενώ θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον.

Rate this post