Πράξη Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης από Αστυνομικούς της Δ.Α. Δράμας

   Με μεγάλη χαρά το Δ.Σ. της I.P.A. Δράμας και ένστολοι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Α.Τ. Δράμας, παρέδωσαν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 το πρωϊ στο Συσσίτιο Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια του 8ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αστυνομικών ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΡΙΔΗΣ», παραμονή του εορτασμού της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου.

   Να ευχαριστήσουμε όλους τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, τους εθελοντές αστυνομικούς της I.P.A. Δράμας, αλλά και τους πολίτες που στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ενωμένοι ως κοινωνία μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και να βοηθάμε ουσιαστικά συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Αξίζουν πραγματικά Συγχαρητήρια στον Πάτερ Αναστάσιο του Ι.Ν. των Δώδεκα Αποστόλων που είναι υπεύθυνος για το «Συσσίτιο Αγάπης» της Ι.Μ. Δράμας και όλες τις γυναίκες που προσφέρουν εθελοντικά τις Υπηρεσίες τους, προκειμένου να σιτίζονται καθημερινά πάνω από 350 συμπολίτες μας.

    Μια σημαντική πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας που εδώ και πολλά χρόνια συνεχίζει με υπευθυνότητα και Αγάπη προς το συνάνθρωπο να επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο, στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. 

 

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς

 

Η Γεν. Γραμματέας

 ΕΥΚΑΡΠΙΔΟΥ Ευμορφίλη

Rate this post