Προσφέρουμε Αγάπη

Κάθε χρόνο κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, η τοπική μας διοίκηση συμμετέχει σε δράσεις προσφοράς προς τις αδύναμες οικογένειες των συμπολιτών μας. Τα τελευταία χρόνια είχε καθιερωθεί η συνδιοργάνωση του πασχαλινού τουρνουά βόλεϊ στο Μουζάκι.

Η φετινή χρονιά και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας, δυστυχώς, δεν μας επιτρέπει να διοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο.

Όμως, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την διάθεση μας για προσφορά προς τους συνανθρώπους μας που βιώνουν με τη μέγιστη δυσκολία αυτή την περίοδο. Το διοικητικό μας συμβούλιο αποφάσισε να προβεί σε συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να διατεθούν στη συνέχεια σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας είτε είναι μέλη μας, είτε όχι, να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια προσκομίζοντας τις προσφορές τους στο γραφείο της ΙΡΑ και να γεμίσουμε μαζί το καλάθι της Αγάπης. Επίσης παρακαλούμε όποιον γνωρίζει περιπτώσεις οικογενειών που βρίσκονται σε άμεση και μεγάλη ανάγκη να μας ενημερώσει σχετικά, προκειμένου να δοθεί απευθείας ποσότητα τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’