Προσφορά για την ΙΡΑ από το Ι.ΚΤΕΟ ΜΟΥΧΤΗΣ

Η ΙΡΑ Καρδίτσας έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των τοπικών διοικήσεων που κάνουν πράξη το Ι.Ρ.Α. CLUB.  Συγκεκριμένα το Ι.ΚΤΕΟ ΜΟΥΧΤΗΣ στο 2ο Χλμ. Καρδίτσας Αθηνών προσφέρει στα μέλη της ΙΡΑ 10% έκπτωση στις υπηρεσίες του.

Η έκπτωση ισχύει με την επίδειξη της ταυτότητας του μέλους η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ για το τρέχον έτος. Για οχήματα που είναι ιδιοκτησίας του μέλους δεν απαιτείται καμία ειδοποίηση. Για τα λοιπά οχήματα που ανήκουν στην Οικογένεια του μέλους είναι απαραίτητο προηγουμένως να έρχονται σε συνεννόηση με την τοπική μας διοίκηση.

Τι είναι το ΙΡΑ CLUB.

Η ΙΡΑ Καρδίτσας στηρίζει το I.P.A CLUB και σύντομα θα ανακοινώσει νέες προσφορές για τα μέλη της ΙΡΑ.

To I.P.A. CLUB είναι μια εκπτωτική λέσχη της Ι.Ρ.Α. σε σκοπό την παροχή εκπτώσεως στα μέλη της Ένωσης για εμπορεύματα και παρεχόμενες υπηρεσίες από συμβαλλόμενες επιχειρήσεις.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στο I.P.A. CLUB

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι νόμιμοι καταστηματάρχες – Επιχειρηματίες οι οποίοι διαθέτουν “Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος” ή “Νόμιμη άδεια λειτουργίας καταστήματος”  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Υπογράψουν σχετική αίτηση “Πρωτόκολλο συνεργασίας ”

Τί υποχρεώσεις έχει το μέλος κ’ η Τ.Δ  απέναντι στους καταστηματάρχες – επιχειρηματίες

  • Να ενημερώνουν το κατάστημα πριν εκείνο εκδώσει το παραστατικό παροχής υπηρεσιών (Απόδειξη ) για την ιδιότητα μέλους προκειμένου να παρέχεται η έκπτωση από το κατάστημα. Ακόμα και σε τηλεφωνικές παραγγελίες πρέπει να δηλώσουν ότι είναι μέλη της I.P.A. κατά την παραγγελία και κατά την παράδοση της παραγγελίας να επιδείξουν την ταυτότητα (νέου τύπου και θεωρημένη με το ειδικό αυτοκόλλητο στην πίσω μεριά)  .
    •    Δεν επιτρέπεται η παροχή έκπτωσης εάν ο νόμιμος κάτοχος δεν είναι παρών. Η έκπτωση δεν μεταβιβάζεται.
    •    Από την τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α.  παρέχεται διαφήμιση στην ιστοσελίδα της (εφόσον διαθέτει). Καθώς και στην σελίδα του εθνικού τμήματος εφόσον εγκριθεί από στο Πανελλήνιο συνέδριο.
    •    Επίσης η Τ.Δ. εκτυπώνει ενημερωτικά φυλλάδια τα οποία διανέμει προς χρήση, στους επισκέπτες (από άλλες Τ.Δ ή μέλη της I.P.A. άλλων χωρών) εφόσον ζητηθούν.
    •    Μοιράζουν στα συμβεβλημένα καταστήματα banner στρογγυλό διαστάσεων 12×12 στο εσωτερικό του οποίου αναγράφει Ι.Ρ.Α. CLUB σύμφωνα με το πρότυπο. Και τους υποδεικνύουν να το κολλήσουν σε εμφανή σημείο στο κατάστημα τους.