Προσφορά στη Φιλαρμονική Καρδίτσας

ΝΕΑ ΙΡΑ on 26 Oct , 2021

Σε μια προσφορά ουσίας προς τη Δημοτική Φιλαρμονική Καρδίτσας, προχώρησε πρόσφατα η Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας. Συγκεκριμένα εξασφάλισε και χορήγησε έναν σημαντικό αριθμό μπερέδων, απαραίτητων για την άψογη εμφάνιση των μουσικών στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Φιλαρμονικής, η οποία ιδρύθηκε το 1901 ενώ με τη σημερινή της μορφή λειτουργεί από το 1965.

       Αντιπροσωπεία της ΙΡΑ Καρδίτσας βρέθηκε στο χώρο όπου στεγάζεται η Φιλαρμονική, στην πλατεία Στρατολογίας, και παρέδωσε τους μπερέδες στον κ. Νικόλαο Μπανιά, Αρχιμουσικό και επικεφαλή της Φιλαρμονικής, ευχαριστώντας τόσο τον ίδιο, όσο και τα λοιπά μέλη για την προσφορά τους στην πόλη και γενικότερα στον πολιτισμό της περιοχής μας. Περαιτέρω δε, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Φιλαρμονική και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και διερευνήθηκαν διάφορες προοπτικές συνεργασίας.

      Ο πρόεδρος της τοπικής μας διοίκησης, Γιώργος Ζαρχανής, ευχαρίστησε τον κ. Μπανιά για την υποδοχή ενώ δήλωσε ότι «στο παρελθόν η Φιλαρμονική Καρδίτσας υποστήριξε δράσεις της τοπικής μας διοίκησης, τις οποίες ασφαλώς αναβάθμισε με την παρουσία της και μόνο γι’ αυτό το λόγο αυτή η μικρή προσφορά ήταν επιβεβλημένη». Από την πλευρά του ο κ. Μπανιάς, ευχαρίστησε θερμά την τοπική μας διοίκηση γι’ αυτή την προσφορά και διαβεβαίωσε ότι και στο μέλλον η Φιλαρμονική θα υποστηρίξει τις δράσεις της ΙΡΑ Καρδίτσας.

Rate this post