Πρόγραμμα σεμιναρίων 2019 στο Gimborn

Το κάστρο του Gimborn στη Γερμανία, αποτελεί την καρδιά των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων που παρέχει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στα μέλη της. Κάθε αστυνομικός, παγκοσμίως, έχει τη δυνατότητα να εκπαιδευτεί σε αντικείμενα του ενδιαφέροντος του από καθηγητές υψηλού επιπέδου, οι οποίοι ταξιδεύουν από κάθε γωνιά του πλανήτη προκειμένου να διδάξουν στο Gimborn.

Ταυτόχρονα, ο εκπαιδευόμενος θα βιώσει εκπληκτικές στιγμές από τη διαβίωση του σε ένα μεσαιωνικό κάστρο μαζί με το εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο που το περιστοιχίζει θα του χαρίσουν μοναδικές εικόνες, τις οποίες θα κουβαλάει στο μυαλό του για πολλά χρόνια. Σημαντική εμπειρία, βέβαια, είναι και η συναναστροφές που θα έχει με συναδέλφους από διάφορες χώρες, μέσα από τις οποίες συνήθως γεννιούνται φιλίες που αντέχουν στο χρόνο.

Τα περισσότερα εθνικά τμήματα της IPA προσφέρουν δωρεάν στα μέλη τους τη συμμετοχή στα σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής και διατροφής. Το ελληνικό εθνικό τμήμα πράττει το ίδιο, όμως για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Για το λόγο αυτό τα μέλη μας, αφού επιλέξουν το σεμινάριο ενδιαφέροντος τους, μπορούν να υποβάλουν μέσω της τοπικής μας διοίκησης εγκαίρως αίτηση για κάλυψη των εξόδων τους. Εάν επιλεγούν, τότε θα μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο της αρεσκείας τους και να επιβαρυνθούν μόνο με τα έξοδα μετάβασης και επιστροφής. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια η καλή γνώση μιας από τις γλώσσες στις οποίες διεξάγονται τα σεμινάρια και φαίνονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη γραμματεία της τοπικής μας διοίκησης.

 

Κατεβάστε εδώ το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το 2019 .Gimborn – πρόγραμμα σεμιναρίων 2019

5/5 - (1 vote)