Ρίζες που μας ενώνουν

Το Let’s do it! GREECE είναι η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση στη χώρα μας και έχει πλέον εδραιωθεί στη συνείδηση του κοινού ως μια σπουδαία συλλογική προσπάθεια φορέων και απλών πολιτών για ένα πιο καθαρό και όμορφο περιβάλλον.

Φέτος, οι υπεύθυνοι της δράσης οργώνουν στην κυριολεξία τη Χώρα μας, αφού πραγματοποιούν περιοδεία, φτάνοντας ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές και φουντώνοντας τη φλόγα του εθελοντισμού. Η περιοδεία έχει ως σύνθημα το «Ρίζες που μας ενώνουν» και συμβολικά σε κάθε τόπο φυτεύεται μια ελιά.

          Στην Καρδίτσα, οι υπεύθυνοι βρέθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου και είχαν μια σειρά συναντήσεων με φορείς και συλλόγους που συμμετέχουν ή θα πάρουν μέρος στο μέλλον στο Let’s do it! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη συνάντηση  η τοπική μας διοίκηση, καθώς συμμετέχει αδιαλείπτως κάθε χρόνο από την έναρξη της δράσης, γεγονός που τόνισαν και οι ίδιοι οι διοργανωτές.

        Από την πλευρά της IPA Καρδίτσας τονίστηκε η προσήλωση και πίστη μας στο Let’s do it!, καθώς επίσης και οι μελλοντικές δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με την ΙΡΑ στο σύνολο της. Άλλωστε, πλέον, είναι πολλές οι τοπικές διοικήσεις που συμμετέχουν κάθε χρόνο.

          Την τοπική διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας εκπροσώπησε στη συνάντηση ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Σπύρος Αναστασίου.

Rate this post