Σε πλήρη δράση οι ομάδες μας

Το καλοκαίρι έφτασε και η αθλητική περίοδος σιγά σιγά κλείνει, όμως οι ομάδες της ΙΡΑ Καρδίτσας βρίσκονται σε πλήρη δράση.

           Η ποδοσφαιρική ομάδα μετά τη συμμετοχή της στο 3ο κύπελλο φιλίας ΙΡΑ Νις – Καρδίτσας και την επιστροφή της από τη Σερβία, κλήθηκε να μπει ξανά στον αγωνιστικό χώρο για έναν νοκ άουτ αγώνα απέναντι στην Ακαρνανία για το 19ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων, που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στα Τρίκαλα από το παράρτημα Βόρειας Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών. Η ομάδα μας, ευρισκόμενη σε πλήρη σύνθεση μετά από καιρό ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όμως δύο κακές στιγμές στην αρχή και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στοίχισαν την ήττα με 2-0 και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά.

            Στον αντίποδα η ομάδα μπάσκετ της τοπικής μας συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα ανεξάρτητων ομάδων που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας. Η πορεία της είναι εξαιρετική έως τώρα, αφού ξεκίνησε με δύο νίκες στον όμιλο της και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει έως το τέρμα, όπως συνέβη πριν δύο χρόνια, όταν και κατέκτησε τον τίτλο.

           Από το κάδρο φυσικά δεν λείπει η σκοπευτική μας ομάδα. Πρόσφατα συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αστυνομικών που έγινε στη Μαλακάσα. Η σύνθεση της ήταν μόνο διμελής, αφού λόγω υπηρεσιακών αναγκών και αποσπάσεων βασικά της στελέχη δεν κατάφεραν να λάβουν μέρος. Παρόλα αυτά στην κατηγορία open ο Φώτης Σακελλάρης κατέκτησε την Τρίτη θέση και ο Γιώργος Βητοβάρης την τέταρτη.

             Η ΙΡΑ Καρδίτσας στηρίζει κάθε ανάλογη προσπάθεια, αφού μέσα από τον αθλητισμό μόνο οφέλη αποκομίζονται για τους συμμετέχοντες. Καλούμε τα μέλη μας να ακολουθήσουν τις ομάδες μας, είτε ως αθλητές, είτε ως φίλαθλοι και να υποστηρίζουν την προσπάθεια μας.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’