Σπουδαίες διακρίσεις για την Ελλάδα

ΝΕΑ ΙΡΑ on 11 Oct , 2019

Με σπουδαίες διακρίσεις για το ελληνικό εθνικό τμήμα της IPA κλείνει το 64ο παγκόσμιο συνέδριο της Ένωσης, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

        Στην κορυφή των επιτυχιών στέκεται σαφώς η εκλογή του Κυριάκου Κάρκαλη στις θέσεις του Αντιπροέδρου, επικεφαλής της Επιτροπής Κοινωνικών – Πολιτιστικών και του Αντιπροέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης. Η σημαντική αυτή επιτυχία έρχεται να συνεχίσει την σπουδαία παράδοση που έχει δημιουργηθεί και θέλει Έλληνες και Κύπριους να συμμετέχουν στα παγκόσμια συμβούλια της IPA.  Σ’ αυτή τη μεγάλη παράδοση συγκαταλέγεται σαφώς και η εκλογή του Δημήτρη Δημητρίου από την Κύπρο, ως Αντιπρόεδρος επικεφαλής της Επιτροπής Επαγγελματικών Υποθέσεων.

         Ακόμη το εθνικό μας τμήμα βραβεύτηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικών Υποθέσεων για τις δράσεις του 2018 και η ιστοσελίδα μας ήταν για μια ακόμη χρονιά ανάμεσα σ’ αυτές που έλαβαν το χρυσό βραβείο. Επίσης νωρίτερα ο Κυριάκος Κάρκαλης είχε βραβευτεί με το ασημένιο μετάλλιο για την προσφορά του στην IPA και οι Βασίλης Δραγούτσος (ΙPA Τρικάλων) και Χρήστος Παργινός (IPA Ιωαννίνων) έλαβαν τιμητικούς επαίνους για φωτογραφίες τους που συμμετείχαν στο παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας.

         Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο νέο η ανάθεση διεξαγωγής του 66ου  παγκόσμιου συνεδρίου στην Ελλάδα, το 2021. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη χώρα μας σε μια σημαντική χρονιά, όπου θα εορτάζονται τα 200 χρόνια από την εθνική μας παλιγγενεσία και θα ενταχθεί στις αντίστοιχες εθνικές εκδηλώσεις.

        Το εθνικό μας τμήμα είναι ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως, ως αποτέλεσμα της μεγάλης συμμετοχής μελών και της έντονης και διαρκούς δράσης από τις περισσότερες τοπικές διοικήσεις. Το μέλλον είναι μπροστά μας και μας καλεί σε νέες προκλήσεις. Τέτοιες επιτυχίες αποτελούν παρακαταθήκη, αλλά και υποχρέωση για περισσότερη και εντονότερη δράση.

         Η τοπική μας διοίκηση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες και εύχεται στον Κυριάκο Κάρκαλη μια εποικοδομητική θητεία.

           

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

4/5 - (1 vote)