Στην Εθνική Ομάδα Πρακτικής Σκοποβολής ο Μιχάλης Παπαδάκης

Πιστοποιώντας με μια ακόμα πειστική εμφάνιση το εξαιρετικό του ταλέντο και τις ικανότητες του στο άθλημα της Πρακτικής Σκοποβολής, το μέλος της IPA Καρδίτσας Μιχάλης Παπαδάκης κατέκτησε την 4η θέση στον πανελλήνιο αγώνα που έγινε στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου, εξασφαλίζοντας έτσι την 3η θέση στην κατηγορία Classic του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και πετυχαίνοντας την είσοδο του στην Εθνική Ομάδα, με την οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας το 2017.

Ο Μιχάλης ξεκίνησε τον κρίσιμο αυτό αγώνα το Σάββατο με μια μικρή αδιαθεσία, γεγονός που τον κράτησε λίγο πίσω, αλλά την Κυριακή ανέκαμψε και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του κατάφερε να πλασαριστεί ψηλά και να κρατήσει την απαραίτητη βαθμολογία, επιτυγχάνοντας το στόχο που είχε βάλει από την αρχή της χρονιάς, την είσοδο στην Εθνική Ομάδα.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχαν και τα υπόλοιπα μέλη της σκοπευτικής ομάδας της τοπικής μας διοίκησης, έχοντας θετικές επιδόσεις. Ο Αρχηγός της ομάδας μας Αλέξανδρος Φωτόπουλος κατέκτησε την 6η θέση και ο Χρήστος Βυθόπουλος την 11η στην ίδια κατηγορία με τον Παπαδάκη.

Στην κατηγορία Production ο Φώτης Σακελλάρης ήταν Κριτής και αγωνίστηκε επίσης με καλή βαθμολογία, όπως και ο Παναγιώτης Γκένας που πέτυχε εξαιρετική ατομική επίδοση. Σημαντική ήταν ακόμη η επιτυχία του Προκόπη Θανόπουλου, ο οποίος έγινε Εθνικός Κριτής στο σεμινάριο που έγινε πριν τη διεξαγωγή των αγώνων.

Η τοπική μας διοίκηση συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, που τιμούν ιδιαίτερα τόσο την ΙΡΑ, όσο και την πόλη μας και τους εύχεται στο μέλλον να καταφέρουν ακόμη σπουδαιότερα πράγματα.

Ακόμη εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στην κορυφαία εταιρεία του χώρου, Tactical 5.11, η οποία υποστήριξε από την πρώτη στιγμή τη δημιουργία της ομάδας μας.

 

Servo per amikeco

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

 

papadakis1

papadakis2

papadakis4

????????????????????????????????????

papadakis6

5/5 - (3 votes)