Στη Μονή Σπηλιάς γιόρτασε ο πρόεδρος του εθνικού τμήματος

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιώτισσας γιόρτασε τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, το «Πάσχα του Καλοκαιριού», ο πρόεδρος του εθνικού μας τμήματος κ. Ιωάννης Καραπατάκης.

Η τοπική μας διοίκηση με μεγάλη χαρά και τιμή υποδέχθηκε στην Καρδίτσα το πρόεδρο και τη σύζυγο του και πρόσφερε απλόχερα την φιλοξενία της κατά την επίσκεψη τους στην Ιερά Μονή για τη μεγάλη γιορτή της ορθοδόξου πίστεως. Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν στο μοναστήρι ο πρόεδρος της τοπικής μας κ. Γιώργος Ζαρχανής με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων κ. Δημήτρη Σέμπρο, όπως φυσικά και ο Ηγούμενος, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για την τιμητική επίσκεψη.

Ο Ηγούμενος, επίτιμο μέλος της τοπικής μας διοίκησης και του εθνικού τμήματος, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο ότι η Μονή μπορεί να λογίζεται άτυπα ως ένα ακόμη IPA House για τα μέλη της Ένωσης και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και τιμητική κάθε επίσκεψη που πραγματοποιείται στα δύσβατα βουνά της Αργιθέας.

Τον κ. Καραπατάκη υποδέχθηκαν επίσης με θέρμη τοπικοί παράγοντες, με προεξάρχοντα τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αργιθέας, κ. Ανδρέα Στεργίου, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με το έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ζήτησε με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων να υπάρξει στενή συνεργασία με την τοπική μας διοίκηση.

 

 

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

5/5 - (1 vote)