Στολές απο την Γκάνα, Νιγηρία, Λιθουανία για το αστυνομικό μουσείο Καρδίτσας

Άλλη μία σημαντική προσφορά έκανε στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας ο Γιάννης Φλόκας, πρώην μέλος της τοπικής μας και νυν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της τ.δ. Τρικάλων.

Ο Γιάννης υπηρετεί το τελευταίο διάστημα στην Πρεσβεία της Χώρας μας στην Abuja της Νιγηρίας και ανάμεσα στα καθήκοντα του βρίσκει χρόνο να αναπτύξει τις σχέσεις με συναδέλφους άλλων χωρών και να δουλέψει για λογαριασμό της ΙΡΑ.

Συνοδευόμενος από τους Προέδρους των τ.δ. Καρδίτσας και Τρικάλων επισκέφθηκε το Μουσείο και πρόσφερε δύο επιχειρησιακές στολές της Αστυνομίας της Γκάνας και μία γυναικεία στολή της Αστυνομίας της Νιγηρίας. Επίσης μια στολή της Αστυνομίας της Λιθουανίας πρόσφερε στο Μουσείο ο κ. Κώστας Θεοχάρης, Πρόεδρος της τ.δ. Τρικάλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις στολές από τη χώρα της Γκάνας πρόσφερε για το Μουσείο μας ο κ. Patrick Kwateng Acheampong, ο οποίος ήταν Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομίας της Γκάνας από το 2005 έως το 2009.

Ο κ. Καλλιαντζής, ιδρυτής και Διευθυντής του Μουσείου, πρόσφερε στον Γιάννη αναμνηστικά και μέσω αυτού απέστειλε αναμνηστικά στο δωρητή και στον Πρέσβη της Ελλάδας στη Νιγηρία κ. Αλέκο Οικονομόπουλο, ο οποίος συνέδραμε στην επικοινωνία με τον κ. Acheampong.

stolesmouseio_high001

Οι κύριοι Θεοχάρης, Ζαρχανής, Σέμπρος, Φλόκας, Καλλιαντζής και Μαυρόπουλος.

stolesmouseio_high002

stolesmouseio_high003

stolesmouseio_high1001

5/5 - (1 vote)