Στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης η ΙΡΑ Καρδίτσας – IPA Running Team

Με τρείς  Μαραθωνοδρόμους μέλη μας, συμμετείχε η ομάδα δρόμου της ΙΡΑ Καρδίτσας στον 13ο διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου στην Θεσσαλονίκη. Φορώντας φανέλα με το logo της ΙΡΑ κατάφεραν να ολοκληρώσουν επιτυχημένα την συμμετοχή τους τερματίζοντας στην διαδρομή των 42 χλμ.

Οι αθλητές προετοιμάζονται για μια έναν τέτοιο αγώνα σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και θα πρέπει να βρεθούν στην καλύτερη κατάσταση σε αυτόν αποφεύγοντας  τους τραυματισμούς που φέρνει η έντονη σωματική καταπόνηση.

Ο τερματισμός σε έναν τέτοιο αγώνα αποτελεί ένα προσωπικό άθλο για κάθε αθλητή και σίγουρα αποδεικνύει το άριστο επίπεδο φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.  Για τους δρομείς μας ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε ένα μαραθώνιο δρόμο, παρόλα αυτά απόλαυσαν την διαδρομή και άφησαν υποσχέσεις για πολύ καλές επιδόσεις στο μέλλον.

Για την τοπική μας διοίκηση συμμετείχαν οι : Φωλίνα Δήμητρα, Μπαλατσούκας Αθανάσιος και ο Γενικός Γραμματέας Γούσιας Νίκος τους οποίους συγχαίρουμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

 

5/5 - (2 votes)