Συγχαρητήριο μήνυμα της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου στα προεδρία των Αδελφοποιημένων Τοπικών Διοικήσεων ΙΡΑ Σερρών Ελλάδας και ΙΡΑ Λευκωσίας Κύπρου

ΝΕΑ ΙΡΑ on 11 Oct , 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρει θερμά το επί χρόνια ενεργό και δραστήριο μέλος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Σερρών που πρωτοστατεί στα Κοινωνικά, Αθλητικά και Πολιτιστικά θέματα με εκδηλώσεις ανωτέρου επιπέδου και ουσίας!

καθώς επίσης και το Τοπικό Τμήμα ΙΡΑ Λευκωσίας Κύπρου για την ιστορική αυτή στιγμή της Αδελφοποίησης με την ΙΡΑ Σερρών που επισκέφτηκαν το ιστορικό κέντρο, τα μοναδικά υπέροχα μοναστήρια της περιοχής, το Ρούπελ, τα κυριότερα αξιοθέατα – μνημεία του νομού και φιλοξενήθηκαν στο νομό Σερρών με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τον πρόεδρο κ. Μπάγκο Στέργιο και μέλη της ΙΡΑ ΣΕΡΡΩΝ.

Έτσι, στη βάση της ιστορικότητας των δυο Τοπικών της ΙΡΑ αναπτύχθηκε αμοιβαίο ενδιαφέρον για την επίσημη συνεργασία ΙΡΑ Σερρών – ΙΡΑ Λευκωσίας στα Πολιτιστικά, Κοινωνικά, Αθλητικά και όχι μόνον πεδία του πολιτισμού που όλα μαζί, μας δείχνουν το SERVO PERAMIKEKO.


Ευχόμαστε με το καλό και στην δεύτερη φάση της αδελφοποίησης όπου οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην όμορφη Λευκωσία της Κύπρου το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2019 και είναι πλέον σίγουρο ότι οι δυο τοπικές της ΙΡΑ θα ανεβάσουν και θα ξεφύγουν! μαζί, από κοινού, πέρα από τα στενά τοπικά πλαίσια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.


Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία.

SERVO PERAMIKEKO.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
ο Πρόεδρος                    ο Γενικός Γραμματέας
 
Αβραμίδης Γεώργιος              Σακερλής Γεώργιος