Συμβουλές πλοήγησης στο διαδίκτυο

         Με μια ακόμη διάλεξη συμβουλών πλοήγησης στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Σχολείο Καρποχωρίου, ολοκληρώθηκε ο αντίστοιχος κύκλος του 2019 για την τοπική μας διοίκηση.

         Ο τοπική μας διοίκηση ανταποκρίθηκε στη σχετική πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου και στις 18 Δεκεμβρίου ο γραμματέας της ΙΡΑ Καρδίτσας και ομιλητής, Νίκος Γούσιας, βρέθηκε κοντά στους μικρούς μαθητές και τους εξήγησε με σαφήνεια και παραδείγματα τους κινδύνους που ενδέχεται να συναντήσουν στο διαδίκτυο και τους τρόπους αποφυγής τους.

Οι μικροί μαθητές, οι δάσκαλοι τους, αλλά και κάποιοι γονείς που ήταν παρόντες τον άκουσαν με προσήλωση και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα άκουσαν. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγκίνηση παρακολούθησε τη διάλεξη και ο πρόεδρος της τοπικής μας, Γιώργος Ζαρχανής, καθώς επρόκειτο για το Δημοτικό Σχολείο όπου φοίτησε και ο ίδιος στα παιδικά του χρόνια.

        Με το ίδιο πάθος για τη σωστή και ενημέρωση κυρίως των μαθητών θα συνεχίσουμε το έργο μας και μέσα στο 2020, με στόχο να ανταποκριθούμε σε όσες περισσότερες αντίστοιχες προσκλήσεις λάβουμε.

        

 

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

5/5 - (1 vote)