Συμμετοχή μελών τ.δ. Καρδίτσας στην εικαστική έκθεση αστυνομικών του Εθνικού Τμήματος (Φωτό)

Το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, συνδιοργανώνει με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Ομαδική Πανελλήνια έκθεση εικαστικών τεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο ” ΜΕΛΙΝΑ”

οδός Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης Θησείο-Αθήνα ( Στάση ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός) από 11 έως 18 Σεπτεμβρίου 2015 με τίτλο “Αστυνομία και Εθελοντισμός στη Σύγχρονη Εποχή”.

Σκοπός της έκθεσης είναι η επιβράβευση του έργου των καλλιτεχνών αστυνομικών, η καλλιέργεια των ανθρώπινων σχέσεων, η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου με τους πολίτες και η καταγραφή των επιτευγμάτων των δημιουργών. 

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην «Προστασία Περιβάλλοντος και την Κλιματική Αλλαγή» αλλά και στην εθελοντική προσφορά των μελών της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.  Είναι ανοιχτή σε όλες τις τεχνοτροπίες και τάσεις και διασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία έκφρασης με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, ξυλογλυπτικής, αγιογραφίας, κεραμικής κλπ.

Η τ.δ. Καρδίτσας συμμετέχει με τέσσερα έργα απο τρία μέλη της, του Αρσενίου Ηλία της Ελπίδας Κυπραίου και του Γούσια Νικόλαου.

yparxeielpida

Υπάρχει ελπίδα – Ηλίας Αρσενίου

synthesh

Σύνθεση – Ελπίδα Κυπραίου

Rate this post