Συμμετοχή της ΙΡΑ Καρδίτσας στην 1η εβδομάδα δράσης του Εθνικού Τμήματος.

Η τοπική μας διοίκηση συμμετείχε στην πρώτη εβδομάδα δράσης του Εθνικού Τμήματος που πραγματοποιήθηκε από 23 έως και 29 Ιουνίου 2018. Στηρίζουμε αυτό τον θεσμό καθώς προτείναμε σαν τοπική διοίκηση την πραγματοποίηση της.

Όπως τα τελευταία έτη,  έτσι και φέτος σε μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό, τελέστηκε από την τοπική μας αρτοκλασία υπέρ του Αποστόλου Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς,  όπου εφημερεύει ο π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, μέλος ο ίδιος της ΙΡΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καρδίτσας κος Βαλομάνδρας Θωμάς, ο ιδρυτής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας κος Καλιαντζής Δημήτρης, ο πρώην Πρόεδρος της ΙΡΑ Τρικάλων κος Κωνσταντίνος Θεοχάρης, και ο συγγραφέας κος Νικόλαος Βλάχος. Μετά το πέρας της αρτοκλασίας στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε μικρή δεξίωση, τα εδέσματα της οποίας προσφέρθηκαν από την ΙΡΑ Καρδίτσας.

Την 29 Ιουνίου μέλη της τοπικής μας έδωσαν αίμα στα πλαίσια εθελοντικής αιμοδοσίας στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Καρδίτσας. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας δράσης τα μέλη μας συνέλεξαν τρόφιμα για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης μας.

 

 

5/5 - (1 vote)