ΙΡΑ ΧΑΝIΩΝ – Παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στη Μαγιόρκα Ισπανίας!!

ΝΕΑ ΙΡΑ on 30 May , 2018

Υπέροχες στιγμές βίωσε στην Palma Mallorca, και Santa Posna, η αποστολή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Χανίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Μαγιόρκα Ισπανίας, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ που έφθασε στα προημιτελικά του θεσμού !!
Η παρουσία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ, εκπροσώπησε για μια ακόμα φορά επάξια τήν Διεθνή Ένωση Αστυνομικών , αφού τερμάτισε στις 16   καλύτερες ομάδες στήν κατηγορία της , ανάμεσα σε 32 πολύ καλές ομάδες!!
Ως επικεφαλής της αποστολής και πρόεδρος της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της αποστολής και τους αθλητές της ομάδας μας, που με την αυταπάρνηση τους και το ήθος τους, τίμησαν το Servo  Per Amikeco , αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και την λέξη φιλία σε υπερθετικό βαθμό.!!
Τέλος το ΔΣ της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ  θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας μας  Silk Oil , την  εταιρεία “ΤΕΡΖΗΣ Α.Ε.” και το κατάστημα ” Σταύρος Σπορ” για την αμέριστη συμπαράσταση τους!!
Μετά από το επιτυχημένο τουρνουά στην Μαγιόρκα Ισπανίας το ταξίδι της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ, συνεχίστηκε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την πανέμορφη πόλη της Μαδρίτης!
Καταπληκτική εμπειρία για όλους μας, υπέροχες εικόνες και στιγμές της ομάδας μας που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στην μνήμη μας.
Ο υπογράφων πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ για να εκφράσει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του, αναφέρει ένα προς ένα τα ονοματεπώνυμα των μελών της ομάδας ποδοσφαίρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ , που εκπροσώπησαν επάξια την χώρα μας ,το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της ΙΡΑ αλλά και την Τοπική Διοίκηση της ΙΡΑ Χανίων ειδικότερα!!
ΒΑΙΔΑΚΗΣ Ιωάννης, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Κυριάκος, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Νικόλαος, ΛΕΝΤΑΡΑΚΗΣ Ελευθέριος,  ΛΙΑΠΙΚΟΣ Νικόλαος, ΜΑΡΚΟΥ Χρήστος, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Κλεάνθης, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος, ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ιωάννης, ΣΤΕΦΆΝΟΥ Γρηγόριος.

Καλό καλοκαίρι

“Servo per Amikeco”

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                            Η  Γ. Γραμματέας

Ιωάννης Περράκης                               Ελένη Παπαθανασίου

Rate this post