Συμμετοχή τ.δ. Δράμας σε Τουρνουά Beach Volley για Φιλανθρωπικό σκοπό

ΝΕΑ ΙΡΑ on 2 Sep , 2015

Δελτίο Τύπου

H Τ.Δ. Δράμας (I.P.A) στα πλαίσια των κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων της, συμμετείχε με δύο ομάδες στο Τουρνουά Beach Volley 3Χ3 φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 11 & 12 Ιουλίου 2015 ο Σύλλογος ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ στο χώρο του ξενοδοχείου «ΈΠΑΥΛΙΣ» στο Μυλοπόταμο Δράμας.

  Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 16 ομάδες, οι οποίες αποτελούνταν από ερασιτέχνες, καταξιωμένους παλαίμαχους και εν ενεργεία αθλητές, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το επίπεδο ήτανε ιδιαίτερα υψηλό. Οι δύο ομάδες μας που αποτελούνταν από εν ενεργεία αστυνομικούς μέλη της IPA Δράμας (Α΄ ΟΜΑΔΑ: ΣΤΡΑΤΗΡΟΣ Ι., ΡΕΛΟΣ Α., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Γ., Β΄ ΟΜΑΔΑ: ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Κ. ΚΙΟΣΟΓΛΙΔΗΣ Δ., ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ Σ., ΣΑΝΤΟΛΗ Κ,), ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Α΄ ομάδα μας κατέλαβε στο τουρνουά την 3η θέση.

   Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. ΠΑΤΑΚΑΚΗΣ Αργύρης. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. ΜΗΤΡΟΥΣΗ Νίκο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ, τόσο για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά, αλλά και γενικότερα για την πρωτοβουλία τους αυτή.

 

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
             HELLENIC SECTION 
                REGION DRAMA
 
                    PRESIDENT 
               SKARLIOS MINAS

 

 Ομάδα IPA Δράμας

 

Ομαδική τουρνουα Beach Volley 3X3

 

Rate this post