ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ 3ο ΗΛΙΑΚΕΙΟ ΔΡΟΜΟ 22-03-2016

ΝΕΑ ΙΡΑ on 28 Mar , 2016

Από μια διοργάνωση ημέρα γιορτής για το μαζικό, χανιώτικο, κλασικό αθλητισμό αλλά και μνήμης όπως αυτή του 3ου Ηλιάκειου Δρόμου υγείας στα Χανιά την 22-03-2016, προς τιμή του Ήρωα Σμηναγoύ Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος έδωσε τη ζωή του, πετώντας πάνω από τον εναέριο χώρο της Καρπάθου στο Αιγαίο, υπερασπιζόμενος τα μεγάλα Ελληνικά Ιδανικά ,δεν θα μπορούσε να λείπει η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α. Χανίων με την συμμετοχή στο «3ο Ηλιάκειο Δρόμο νέων εγγεγραμμένων μελών της Τοπικής μας Διοίκησης και μέλη των οικογενειών αυτών, τα οποία έδωσαν το στίγμα του «Servo per Amikeco» , της αγάπης τους προς την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και σε αυτά που πρεσβεύει.

 Οι εθελοντές ξεπέρασαν τους 400 φέτος, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων και στήριξη πλήθους χορηγών. Η απόσταση που διένυσαν ήταν 7,5 χιλιόμετρα. Οι δρομείς ξεκίνησαν από την πλατεία Δημοτικής Αγοράς, , με τους συμμετέχοντες να διανύουν (μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου –Μανούσου Κουνδούρου – Ακρωτηρίου, μέχρι το ύψος που βρίσκεται η προτομή του Κ. Ηλιάκη – Προφήτη Ηλία – Χαλέπας – Ελευθερίου Βενιζέλου) τερματίζοντας και πάλι στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, όπου έγιναν και οι απονομές. Νικητής αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Τσολάκης  ενώ στις γυναίκες 1η ήταν η Νίκη Περράκη .

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων, για την συμμετοχή τους αυτή και τους εύχεται ολόψυχα υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

           Servo per Amikeco»

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος                                                                                                    Η Γενική Γραμματέας

          Ιωάννης Περράκης                                                                                          Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

xania2

xania3

xania4

xania5

Rate this post