Συνεδρίαση επιτροπής κοινωνικών θεμάτων

Στην Θεσσαλονίκη συνεδρίασε το περασμένο Σάββατο, 26 Μαρτίου, η Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων μετά από πρόσκληση του Γ΄ Αντιπροέδρου του Εθνικού Τμήματος Ψ κ. Χριστόδουλου ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ για θέματα των αρμοδιοτήτων της και με σκοπό να αποφασίσει ποιες Τοπικές Διοικήσεις θα βραβευθούν για τις κοινωνικές δράσεις τους, στο προσεχές Συνέδριο της I.P.A. στην Ζάκυνθο, με συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Προέδρου της Τοπικής μας Διοίκησης, κ. Γεωργίου ΖΑΡΧΑΝΗ.

Στη συνεδρίαση, εκτός των δύο προαναφερόμενων, συμμετείχαν επίσης και τα μέλη της επιτροπής, κ. Χρήστος ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ Χρήστος Πρόεδρος της I.P.A. Αργολίδας και κ. Χρήστος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Πρόεδρος της I.P.A. Ξάνθης ενώ δεν κατέστη εφικτή η συμμετοχή του Προέδρου I.P.A. Χανίων κ. Ιωάννη ΠΕΡΡΑΚΗ.
Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και τα βραβεία δόθηκαν ομόφωνα, ενώ θα ανακοινωθούν επίσημα στο προσεχές Συνέδριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να εξαιρεθούν από τη διαδικασία της αξιολόγησης οι Τοπικές Διοικήσεις όπου ανήκουν οι ίδιοι, με σκοπό να υπάρχει όσο πιο δυνατόν αντικειμενική αντιμετώπιση των υποψηφίων.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια όμορφη βραδιά σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης, όπου παραβρέθηκαν ακόμη και οι: κ. Χρήστος ΚΟΝΤΑΚΟΣ, π. Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος I.P.A., το Μέλος του Δ.Σ. Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. Παντελής ΧΡΑΠΑΣ και ο Πρόεδρος της I.P.A. Τρικάλων κ. Κων/νος ΘΕΟΧΑΡΗΣ, τους οποίους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά η Δ.Ε.Α. και οι προοπτικές ανάπτυξης της Ένωσης.

Η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας ευχαριστεί τον Γ’ Αντιπρόεδρο του Ε.Τ. κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ και την Τ.Δ. Θεσσαλονίκης για την άψογη φιλοξενία, η οποία βέβαια δεν είναι κάτι νέο, αφού είναι ευρέως γνωστό ότι στη «Νύφη του Θερμαϊκού» το “servo per amikeco” αντικατοπτρίζεται με κάθε ευκαιρία στη συμπεριφορά και νοοτροπία των ανθρώπων της Τοπικής Διοίκησης.

epi2

epi3

Rate this post