Το κύπελλο στην ΙΡΑ Καρδίτσας

Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του πρωταθλήματος ανεξάρτητων ομάδων του Δήμου Καρδίτσας η ομάδα Καλαθοσφαίρισης της ΙΡΑ Καρδίτσας κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα των Μηχανικών.

Η ομάδα των Μηχανικών βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ κρατώντας μικρή διαφορά και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με 11-06 υπέρ των αντιπάλων.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την ομάδα μας να είναι πίσω αλλά να μην αφήνει την διαφορά να ξεφύγει.

Ο Μακρής με εντυπωσιακή εμφάνιση κατάφερε να αποτρέψει επιθέσεις των αντιπάλων,  αλλά και να σώσει επιθετικά λάθη της ομάδας μας παίρνοντας ριμπάουντ και πετυχαίνοντας καλάθια λειτουργώντας σαν κλασικός σουτέρ. Χονδρόπουλός και Πετράκης οδήγησαν την ομάδα σε σταθερό ρυθμό αποφεύγοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοση.

Από την άλλη Καραγιάννης Αποστολός, Παπανικολάου και Μπελάγιας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο σταθερός ρυθμός που επέβαλε στο παιχνίδι η ομάδα μας, είχε αποτέλεσμα στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου να πάρουμε για  πρώτη φορά “κεφάλι”.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 47 – 44 υπέρ της ΙΡΑ, που με την εμπειρία της “καθάρισε” το παιχνίδι, απέναντι σε μια συγκροτημένη και πολύ καλή ομάδα αυτή των Μηχανικών που αξίζουν συγχαρητήρια.

Τα δεκάλεπτα: 11–16, 21–24, 39–33, 47–44

ΙΡΑ Καρδίτσας : Πετράκης,  Χονδρόπουλος, Μακρής, Αποστολός, Καραγιάννης, Σβερώνης, Αναστασίου, Κυρίτσης, Χατζηγιάννης, Παπανικολάου, Τασιόπουλος, Μπελάγιας .

Μηχανικοί : Αλεξάκος   Μαυρατζάς,  Τσιλίκας,  Σακκελαρίου, Παίδας, Βαγενάς, Ψηφής, Μολοσιώτης, Γκαρίνος, Αρσενίου, Αποστολόπουλος, Χαλιμούρδας.

Μετά το τέλος του τελικού έγινε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους δύο φιναλίστ από τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Μιχάλη Τάντο.