Το μαγικό ταξίδι της Σοφίας στήριξε τη Φλόγα

ΝΕΑ ΙΡΑ on 23 Mar , 2022

Η τοπική μας διοίκηση, σε συνεργασία με τη συγγραφέα και Ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννα Τσάκωνα, αποφάσισαν να υποστηρίξουν την προσπάθεια του παραρτήματος Καρδίτσας της «Φλόγας – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

Έτσι, από την περίοδο των Χριστουγέννων και μετά, τα μέλη και οι φίλοι της ΙΡΑ Καρδίτσας μπορούσαν να προμηθεύονται το παραμύθι «Το Μαγικό Ταξίδι της Σοφίας» σε ειδική τιμή, με τον Σύλλογο να λαμβάνει το ποσό πέρα του κόστους εκτύπωσης.

Το όμορφο παραμύθι, με τον ανάλογα όμορφο τίτλο, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε καθημερινές καταστάσεις της ζωής, υπερθεματίζοντας την αξία της κάθε προσπάθειας.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και ήταν πολλοί εκείνοι που θέλησαν με αυτή τη συμβολική αγορά να συμπαρασταθούν στις οικογένειες αυτών των παιδιών, που βιώνουν έναν Γολγοθά τόσο νωρίς στη ζωή τους. Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε στους υπεύθυνους της «Φλόγας» και επισημάνθηκε η διάθεση της ΙΡΑ Καρδίτσας για περαιτέρω υποστήριξη στο μέλλον, με οποιοδήποτε τρόπο καταστεί αυτό εφικτό. Το παραμύθι εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο, τόσο από την τοπική μας διοίκηση, όσο και από τη «Φλόγα», στο γραφείο του συλλόγου που βρίσκεται στην πλατεία Στρατολογίας.

 

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’