ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ (ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ)

Το πρόγραμμα για την διήμερη εκδρομή στην Δράμα (Ονειρούπολη) όπως διαμορφώθηκε  τελικά έχει ώς εξής:

1η ΗΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ 28/12/2015 .

Αναχώρηση ώρα 07.45’ π.μ. από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας για τη Δράμα, μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με στάση 20΄ στον Κορινό Πιερίας. Άφιξη στη Δράμα περίπου στις 13:00’ και ελεύθερος χρόνος έως τις 15:00’ για βόλτα στην πόλη και λήψη φαγητού. Στις 14:30’ άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Hotel Villa Tasko** και ανάπαυση έως τις 17:00’.

Αναχώρηση στις 17:00’ για την περίφημη Ονειρούπολη (www.oneiroupoli.gr), όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το παραμυθένιο τοπίο και να λάβουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.

Θα επισκεφθούμε, μεταξύ άλλων, το σπιτάκι της ΙΡΑ Δράμας. Αναχώρηση από την Ονειρούπολη στις 20:45’ για το εστιατόριο «Ροδόσταμο» (www.taverna-rodostamo.gr), στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα πλήρες δείπνο με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού, τσίπουρου και αναψυκτικών.(Η τιμή είναι 10 € για τους μεγάλους και 5 € για τα παιδιά). Μετά το δείπνο αναχώρηση για ανάπαυση στο ξενοδοχείο μας ή για νυχτερινή βόλτα στην πόλη, κατά προτίμηση.

2η ΗΜΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ 29/12/2015 .

Πρωινό στο ξενοδοχείο κατά τις ώρες 07.30’ – 10:00’ π.μ. και έπειτα παίρνουμε τις αποσκευές μας και επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο για επίσκεψη στο Οινοποιείο, Κτήμα Τέχνη Οίνου (www.wineart.gr), στο Μικροχώρι Δράμας, όπου θα ξεναγηθούμε και θα μάθουμε τα μυστικά του κρασιού. (Είσοδος δωρεάν).

Ακολούθως, παίρνουμε το δρόμο του γυρισμού και κάνοντας στάση θα επισκεφτούμε το μοναδικό Σπήλαιο της Αλιστράτης (www.alistraticave.gr), ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια της Ευρώπης.(Η ειδική τιμή για εμάς διαμορφώνεται στα 2 € για τους μεγάλους και 1 € για τα παιδιά – κανονική τιμή 7 €).

Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Καρδίτσα, με ενδιάμεση στάση στη Θεσσαλονίκη, τη Νύφη του Θερμαϊκού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να φάμε και να περπατήσουμε στους εμπορικούς δρόμους της και την παραλία. Αναχώρηση στις 19:00’ και άφιξη στην Καρδίτσα στις 21:30’, χωρίς άλλη στάση.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
Στην τιμή περιλαμβάνεται:
Μεταφορά με πούλμαν 50 θέσεων του γραφείου Karditsa Travel
1 διαν/ση με πρωινό στο ξενοδοχείο Hotel Villa Tasko** {σε δωμάτια ανάλογα με τη δήλωση συμμετοχής }

ipakarditsaxroniapolla

Χρόνια Πολλά απο την τ.δ. Καρδίτσας.