Το “Όνειρο Λήθης” στην Καρδίτσα

Η ΙΡΑ Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας παρουσιάζει αύριο 23 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ στο Θέατρο Όψεις της πόλης μας που βρίσκεται στην οδό Γαρδικίου 8, την ποιητική συλλογή της Θωμαής Γιαννακοπούλου “Ονειρο Λήθης”.

Η παρουσία της Χριστίνας Γιαννέλου, συγκαταλέγεται στις σπουδαίες παρουσίες της βραδιάς. Η κυρία Γιαννέλου είναι Δρ. Ιστορικής Μουσικολογίας – Πιανίστα και καθηγήτρια μουσικής και θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση με όμορφες μελωδίες.

Ποιήματα θα απαγγείλει με ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Βησσαρίου, ψυχή του θεάτρου “Όψεις”. Απαγγέλοντας θα μας ταξιδέψει με λέξεις, κι αυτό είναι που προσφέρει η ποίηση! Ο κύριος Βησσαρίου επίσης έχει επιμεληθεί γενικότερα την εκδήλωση!

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Μανώλης Στεργιόπουλος, ποιητής και πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας, ο οποίος θα σχολιάσει το “‘Όνειρο Λήθης”, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, ειδικά σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον ποιητικό λόγο. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετάσχουν στην πολύ σημαντική αυτή παρουσίαση.