Εντυπωσιακή η βραδιά κοπής πίτας της ΙΡΑ Καρδίτσας

Για μια ακόμη χρονιά η βραδιά κοπής της πίτας του νέου έτους για την τοπική μας διοίκηση πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ο χώρος του «ΑΡΝΗ Bistrot» αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει όλους τους φίλους μας που ήθελαν να βρεθούν εκεί.

Για τη φετινή χρονιά, εμπνευσμένοι από το διεθνή χαρακτήρα της Ένωσης μας, διαλέξαμε να απολαύσουμε γεύσεις της ισπανικής κουζίνας τις οποίες απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο ο chef Αποστόλης Στεργιόπουλος, προσφέροντας μας πρωτόγνωρους για τους περισσότερους συνδυασμούς γεύσεων. Η επιλογή αυτή αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχής, ιδιαίτερα μετά το συνδυασμό της με γλυκές δημιουργίες του executive pastry chef Θοδωρή Σέμπρου, τις οποίες μάλιστα παρουσίασε ο ίδιος στα πιάτα των συνδαιτυμόνων.

Ο τυχερός της βραδιάς κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας που συνοδευόταν από μια εικόνα της Παναγίας Σπηλιώτισσας, την οποία του παρέδωσε ο Ηγούμενος του Μοναστηριού που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, δείχνοντας ακόμη μια φορά την αγάπη του προς την ΙΡΑ. Μαζί μας επίσης βρέθηκαν οι αγαπητοί φίλοι κ.κ. Κώστας Θεοχάρης και Γιάννης Φλόκας, πρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, αντίστοιχα,  της ΙΡΑ Τρικάλων, άνθρωποι που έχουν άρρηκτους δεσμούς με την τοπική μας και μας εμπνέουν με τη δράση και το πάθος τους για την ΙΡΑ.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που έκαναν ανάρπαστες τις διαθέσιμες θέσεις τις εκδήλωσης και για όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν μια από τις πολυπόθητες κάρτες εισόδου, υποσχόμαστε ότι στο μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αντίστοιχη βραδιά.

 

One thought on “Εντυπωσιακή η βραδιά κοπής πίτας της ΙΡΑ Καρδίτσας

  1. Ο/Η ipakarditsa λέει:

    Μπορείτε να σχολιάσετε το άρθρο εάν συνδεθείτε με το έναν λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης.

Comments are closed.