ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΑ

Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί το Φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει η τ.δ. ΙΡΑ Τρικάλων και στο οποίο θα πάρει μέρος και η ομαδά καλαθοσφαίρισης της τοπικής μας διοίκησης. Η τ.δ. Τρικάλων αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων, αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση, την 1η Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη, φιλικό τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας & υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς, στο οποίο τουρνουά θα συμμετέχουν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος που βέβαια σε μια τέτοια διοργάνωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα η ομάδα μας ελπίζει για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το σωματείο της τ.δ. ΙΡΑ Τρικάλων με το οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις και το οποίο έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία του τουρνουά πραγματοποίησε ενημερωτικές – εθιμοτυπικές συναντήσεις με διάφορους φορείς των Τρικάλων από όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την φιλοξενία.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ώς εξής :

προγραμμα_αγωνων

trikala2

trikala3

Τ.Δ

Η αφίσα του τουρνουά

Rate this post