Φιλανθρωπικό «Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης 2015» τ.δ. Χανίων

ΝΕΑ ΙΡΑ on 6 May , 2015
  • H Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ και τιμώντας την καταξιωμένη θέση στην οποία ευρίσκεται παγκοσμίως, συμμετείχε με την 10μελή ομάδα καλαθοσφαίρισης της στο φιλανθρωπικό «Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης 2015», που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά Χανίων, υπό την αιγίδα του δήμου Πλατανιά & συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την ΙΡΑ Χανίων. Στο τουρνουά συμμετείχαν (32) ερασιτεχνικές ομάδες καλαθοσφαίρισης του νομού Χανίων σε αγώνες που ήταν νοκ άουτ, στο κλειστό γυμναστήριο Ταυρωνίτη Χανίων.
  • H Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Χανίων δεν θα μπορούσενα λείπει από μια ημέρα γιορτής για τον χανιώτικο αθλητισμό με στόχο την αλληλεγγύη, την διασκέδαση και παράλληλα ως κύριο στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα και χρήματα , προκειμένου να βοηθήσουμε, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δίνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα του «SERVO PER AMICEKO» αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των πολιτών.
  • Στα πλαίσια του τουρνουά που ξεκίνησε την 07-04-2015,οι ομάδες πρόσφεραν τρόφιμα και ρούχα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, ενώ  χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από χορηγίες θα δοθεί στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, στο  Κ.Η.Φ.Α.Μ.Ε.Α (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες), καθώς και στο 2ο και 3ο Ειδικό Σχολείο Χανίων.
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή και Γενικό αρχηγό της ομάδας μας Δημητρουλάκη Νικόλαο και τους παίκτες της ομάδας μας, Φουντουλάκη Αθανάσιο, Γαραντωνάκη Νικόλαο, Δρακωνάκη Δημήτριο, Μαλανδράκη Ευτύχιο, Μπάντση Βασίλειο, Νεονάκη Εμμανουήλ ,Παρτσακουλάκη Ανάργυρο, Μούσιαρη Γεώργιο, Ψαρουδάκη Εμμανουήλ για την συμμετοχή τους αυτή. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στα παιδιά που τίμησαν την Ι.Ρ.Α. αλλά και την Ελληνική Αστυνομία γενικότερα.
  • Τέλος ο ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά και η Περιφέρεια Κρήτης συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παίκτες των ομάδων που συμμετείχαν για την ευγενική τους πρωτοβουλία και προσφορά.
SERVO PER AMIKECO   «Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος – Περράκης Ιωάννης             Η Γ. Γραμματέας – Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη
xx3
xx6