Φιλικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γιώργου Καραπαναγιώτη

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς στο Πήλιο, φιλικός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες των Αστυνομικών Μαγνησίας και Καρδίτσας στη μνήμη του αδικοχαμένου Αρχιφύλακα Γιώργου Καραπαναγιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πρόσφατα εν ώρα Υπηρεσίας.

Ο άτυχος Γιώργος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, καταγόταν από την Κρύα Βρύση Καρδίτσας και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και συγκεκριμένα στην Ο.Π.Κ.Ε..

Το μοιραίο εκείνο βράδυ και ενώ κινούταν με ταχύτητα, προκειμένου να επιληφθεί σε περιστατικό, το όχημα του ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε δέντρο με αποτέλεσμα το θάνατο του.

Στο κλειστό της Πορταριάς ήταν η φυσική του οικογένεια, καθώς και η μεγάλη οικογένεια στην οποία ανήκε, αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας, για έναν αγώνα μπάσκετ που όλοι θα ευχόμασταν να μην είχε γίνει ποτέ με τέτοια αφορμή. Στους οικείους του εκλιπόντα δόθηκαν τιμητικές πλακέτες.

Από την πλευρά της Καρδίτσας παραβρέθηκαν, εκτός από το Δ.Σ. της ΙΡΑ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Σωκράτης ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης κ. Παναγιώτης ΣΒΕΡΩΝΗΣ.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 61-39 υπέρ της καρδιτσιώτικης ομάδας.

700XVolos

volos001

volos002

volos003

volos004

volos005

volos006

volos007

volos008

Rate this post