Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τουρνουά

Έχουν καθιερωθεί και πλέον μπορούν άνετα να θεωρηθούν θεσμός. Ο λόγος για το πασχαλινό κύπελλο αγάπης και το χριστουγεννιάτικο αντίστοιχο τουρνουά πετοσφαίρισης, που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια στο Μουζάκι.

Σταθεροί πυλώνες των δύο διοργανώσεων είναι οι ομάδες βόλεϊ της τοπικής μας και των βετεράνων Μουζακίου. Τα τουρνουά που διοργανώνονται από την αθλητικό σύλλογο «Γ. Πασσιαλής», με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΗΜ, κάθε φορά στέφονται από επιτυχία και σ’ αυτά συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης για τις άπορες οικογένειες της περιοχής. Στο φετινό κύπελλο, είχαμε τη χαρά να συμμετέχουν και οι ομάδες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ν. Καρδίτσας και των Εκπαιδευτικών ν. Καρδίτσας, με τους Πυροσβέστες να κατακτούν για πρώτη φορά το τρόπαιο.

         Η τοπική μας διοίκηση, πιστή στις έννοιες του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τους αδύναμους της κοινωνίας μας, δεν μπορούσε να λείψει από αυτό το κάλεσμα και συμμετείχε στην εκδήλωση παρά τις σοβαρές αγωνιστικές ελλείψεις που οφείλονται σε απουσίες των παικτών μας για υπηρεσιακούς λόγους. Έτσι, συγκεντρώνοντας και παραδίδοντας τρόφιμα, υπηρετήσαμε τον αγαθό σκοπό της εκδήλωσης, όπως θα επαναλάβουμε στο μέλλον με κάθε ευκαιρία.

 ‘Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Γεώργιος Ζαρχανής                                                               Νικόλαος Γούσιας

 

 

5/5 - (1 vote)