ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ι.Ρ.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 21 Dec , 2021

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων μας, που προάγουν τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, προσέφερε για μία ακόμα χρονιά τρόφιμα μακράς διάρκειας, νωπά κρέατα, γάλατα, γλυκίσματα, είδη καθαριότητας και είδη καθημερινής χρήσης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και ο Υπεύθυνος Ενημέρωσης κ. ΚΑΤΣΑΟΥΝΙΔΗΣ Νικόλαος, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Δ.Σ. της  Ένωσης μας, επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης με το συσσίτιο αστέγων, τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεάπολης με το συσσίτιο απόρων, το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, το Κέντρο Προστασία Ανηλίκων ¨ Ο Φάρος του Κόσμου¨ και παρέδωσαν τα προαναφερόμενα προϊόντα, μαζί με τις ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, εκτός των προαναφερομένων ειδών, δόθηκε σε κάθε παιδάκι του ιδρύματος από ένα δωράκι προσφορά της Ένωσης μας, καθώς και μία πλήρη εγκυκλοπαίδεια ΠΑΙΔΕΙΑ, προσφορά του Εκδοτικού Οργανισμού ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει να προσφέρει και να συμπαραστέκεται σε κάθε συνάνθρωπό μας, αναλογιζόμενη τις δυσκολίες και τις συγκυρίες των ημερών μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Rate this post