Ανθρωπιστική δράση αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Μάνδρας – ΙΡΑ Ξάνθης

ΝΕΑ ΙΡΑ on 5 Dec , 2017
Περίπου 2 τόνοι βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης συγκεντρώθηκαν από την ανθρωπιστική δράση αλληλεγγύης και παραδώθηκαν  σήμερα προς τους πληγέντες της Μάνδρας, οι οποίοι υπέστησαν μεγάλες καταστροφές και απώλειες, από τις πλημμύρες της προηγούμενης εβδομάδας.
Το Δ.Τ. της ΙΡΑ Ξάνθης.
Η δυναμική και συγκινητική συνάμα ανταπόκριση των πολιτών της Ξάνθης στο κάλεσμα του πολιτιστικού συλλόγου Κατασκηνωτών  για την παροχή βοήθειας, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι στην πόλη μας και ευρύτερα στην Θράκη, η αγάπη και το πραγματικό ενδιαφέρον του κόσμου για το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε δυσμένεια, περισσεύουν, ακόμη και από το υστέρημα του.
Η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης   ανάλαβε τον συντονισμό αυτής της προσπάθειας καθώς και την μεταφορά των αγαθών στην Μάνδρα Αττικής.
Ευχαριστούμε θερμά:
Την Αστυνομική Ακαδημία  και τον Διοικητή της Αντιστράτηγο Παναγιώτη Κορδολαίμη για τη διάθεση φορτηγού οχήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και την άμεση έγκριση της απόφασης σχετικά  με τη μεταφορά των υλικών από την Ξάνθη προς το Δημαρχείο Μάνδρας.
Τον Αντιστράτηγο Βαλατσό Βλάση για την πολύτιμη  βοήθεια του.
Την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης και το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης για την αμέριστη υποστήριξη τους με τη διάθεση ανθρωπιστικού υλικού.
Τους εκδότες και δημοσιογράφους του τοπικού έντυπου,ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού τύπου για τηενίσχυση συμπαραστάτη και την επικοινωνιακή  της συλλογικής προσπάθειας.
Τέλος, για όλους εσάς τους πολίτες εθελοντές της Ξάνθης που θυσιάσατε ώρες από τη χαλαρότητα της Κυριακής, που βάλατε τα εγώ και τα θέλω σας σε δεύτερη προτεραιότητα  και “ξεβολευτήκατε” για να γίνετε μέρος της ανακούφισης, για την προσπάθεια που καταβάλλετε, για τα χρήματα που δαπανήσατε και τα χρηστικά είδη που δωρίσατε αποδεικνύοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη σας προς τους συνανθρώπους που χρήζουν άμεσης βοήθειας, για τα νέα παιδιά που με περίσσεια ανιδιοτέλεια ήταν εκεί να προσφέρουν, για όλους όσους βρεθήκατε στο Σπιτάκι, τέχνης έκφρασης και πολιτισμού των Κατασκηνωτών συμμεριζόμενοι την αγωνία των άλλων, για όλους εσάς, ευχαριστούμε από καρδίας για τη συγκινητική ανταπόκριση και τη δυναμική συμμετοχη.
Rate this post