ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κάτι πολύ ωραίο ετοιμάζεται…

Η τοπική μας διοίκηση κατάφερε να τρυπώσει στις πρώτες πρόβες της θεατρικής ομάδας της Αστυνομίας και να εξακριβώσει ότι κάτι απολαυστικό ετοιμάζεται από το σκηνοθέτη Γιώργο Μπασιάκο και τους ηθοποιούς του.

Οι συνάδελφοι, παράλληλα με τα καθήκοντα τους, μοχθούν πραγματικά στις πρόβες θέλοντας να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα κάνει τους θεατές να τους καταχειροκροτήσουν. Εμείς στην Καρδίτσα, έχοντας πρόσφατα απολαύσει το υψηλό τους καλλιτεχνικό επίπεδο, είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα επιδείξουν μια άρτια και υπέροχη παράσταση.
 Η θεατρική ομάδα εμπλουτίστηκε με νέα πρόσωπα, όμως με πολύ χαρά είδαμε σχεδόν όλους τους βασικούς συντελεστές να είναι ξανά παρόντες. Όσον αφορά βέβαια την IPA, ξεχωρίζει η συμμετοχή του Κυριάκου Κάρκαλη και μάλιστα σε χαρακτηριστικό ρόλο.
  Θέλοντας να παρατείνουμε την αναμονή σε όλους τους φίλους του θεάτρου δεν θα πούμε ποιο είναι το έργο που ετοιμάζεται, θα αποκαλύψουμε όμως πως πρόκειται για μια υπέροχη και επίκαιρη κωμωδία, από εκείνες τις αξέχαστες του ελληνικού κινηματογράφου. Οι πρώτες παραστάσεις θα δοθούν το προσεχές φθινόπωρο και φυσικά η Καρδίτσα δεν μπορεί παρά να είναι ένας από τους προορισμούς της αγαπημένης μας θεατρικής ομάδας. Μετά την πρόσφατη επιτυχία της διπλής εκδήλωσης με τις “Εικόνες και Μνήμες του ’40”, αλλά και τις δύο συμμετοχές στο κορυφαίο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου της χώρας με τα έργα “Άγγελός Κυρίου” και “Δον Καμίλο”, το καρδιτσιώτικο κοινό γνωρίζει πολύ καλά ότι η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί να του προσφέρει υπέροχες στιγμές και παραστάσεις υψηλού επιπέδου.
Ευχόμαστε στο Γιώργο Μπασιάκο και την ομάδα του καλές πρόβες και να είναι γεροί για να ανταπεξέλθουν τόσο στο αστυνομικό τους έργο όσο και στη λατρεία τους, το θέατρο.
5/5 - (1 vote)