Αρτοκλασία Απ. Παύλου προστάτη ΙΡΑ στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, Αγ. Αναργύρων Κρανιάς

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, διοργανώθηκε από την Τοπική μας Διοίκηση αρτοκλασία προς τιμήν του Απ. Παύλου, προστάτου του ελληνικού τμήματος της ΙΡΑ.

Η οργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί θεσμό για την ΙΡΑ Καρδίτσας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου στους Αγ. Ανάργυρους Κρανιάς Μουζακίου, όπου εφημερεύει ο π. Νικόλαος Δαλαγιώργος, μέλος ο ίδιος της ΙΡΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Πρόεδρος του Σωματείου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καρδίτσας κος Βαλομάνδρας Θωμάς και ο Γεν. Γραμματέας κος Τσιόγκας Αριστοτέλης που είναι πάντα στο πλευρό μας καθώς οι φίλοι μας από τα γειτονικά Τρίκαλα, ο Γεν. Γραμματέας της ΙΡΑ Τρικάλων Δραγούτσος Βασίλειος και ο Ταμίας Μάστορας Μιχάλης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Μετά το πέρας της αρτοκλασίας στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε μικρή δεξίωση, τα εδέσματα της οποίας προσφέρθηκαν από την ΙΡΑ Καρδίτσας.

Παράλληλα, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς, το πνευματικό λιμάνι των μελών μας, τελέστηκε με πρωτοβουλία του Ηγούμενου π. Νεκτάριου Θεία Λειτουργία υπέρ των μελών της ένωσης μας. Ο π. Νεκτάριος, ένθερμος υποστηρικτής της ΙΡΑ και πλέον επίτιμο μέλος του  εθνικού μας τμήματος στο μήνυμα του ανέφερε χαρακτηριστικά “…ο Προστάτης Άγιος του ελληνικού εθνικού τμήματος της ενώσεως μας Απόστολος Παύλος να μεσιτεύει στον Τριαδικό Θεό και εκείνος να χαρίζει σε όλους υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο. Χρόνια πολλά και ευλογημένα! Μετ’ ευχών, Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς και επί τιμή μέλος της Ι.Ρ.Α. Αρχιμ. Νεκτάριος”

Ευχόμαστε η χάρη του Αγίου να σκεπάζει όλες τις τοπικές διοικήσεις του εθνικού μας τμήματος, ώστε να συνεχίσουν με όρεξη και πάθος το έργο που επιτελούν προσφέροντας τόσο στο συνάδελφο και την οικογένεια του, όσο και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

‘Servo per amikeco’

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

Για τα Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ζαρχανής Γεώργιος                Γούσιας Νικόλαος

 

 

Από την Αρτοκλασία στην Ιερά Μονή Σπηλιάς Αγράφων

5/5 - (1 vote)