Ασημένιος ο Νίκος Γούσιας

Μία τεράστια επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Γεν. Γραμματέας της τοπικής μας διοίκησης, Νίκος Γουσιας, αγωνιζόμενος με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος στο 3ο παγκόσμιο πρωτάθλημα εργασιακού αθλητισμού  που έγινε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.
Ο Νίκος, απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, βετεράνος αθλητής αλλά και προπονητής στίβου πλέον στο σύλλογο Φωκιανός Καρδίτσας, πέτυχε να ανέβει στο βάθρο των νικητών στο αγώνισμα του άλματος εις ύψος και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση με μια πολύ καλή επίδοση, περνώντας τα 1.62 μετρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση, αν δεν είχε κάποιον μικροτραυματισμο την ώρα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι το δυνατό του χαρτί είναι το άλμα επί κοντω, όπου και εκεί έχει σπουδαία επιτεύγματα με κορυφαία διάκριση το ασημένιο μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων στο Βελιγραδι, πριν δύο χρόνια. Στον ίδιο αγώνα είχε κατακτήσει επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος.


Η συμμετοχή του Γούσια έγινε με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία ήταν πολυπληθής και κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες. Οι παγκόσμιοι αγώνες εργασιακού αθλητισμού είναι ένας σχετικά νέος θεσμός, ο οποίος όμως δείχνει να αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική.


Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και την υπερηφάνεια της στον Νίκο Γούσια και του εύχεται να συνεχίσει με ανάλογες επιτυχίες τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής.

 

Rate this post