Γκολ και θέαμα σε φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στη Βατσουνιά με συμμετοχή της ομάδας μας

Με έναν πολύ ωραίο αγώνα, που περιλάμβανε χορταστικό θέαμα και πολλά γκολ, ξεκίνησε η νέα σεζόν για την ποδοσφαιρική ομάδα της τοπικής μας διοίκησης.

Μετά από μια γεμάτη σεζόν που έκλεισε ιδανικά, με την κατάκτηση του 2ου Niš-Karditsa IPA Friendship Cup και τις διακοπές που ακολούθησαν για όλους, οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά και να πατήσουν χόρτο στο γραφικό γήπεδο του πανέμορφου χωριού της Βατσουνιάς.

Τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου η ομάδα μας συμμετείχε σε φιλικό αγώνα με την ομάδα επιλέκτων του Α.Ο. Βατσουνιάς, στα πλαίσια των πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που διεξάγει όλο τον Αύγουστο ο πολύ δραστήριος τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν χορταστικό θέαμα στο πολυάριθμο κοινό, με τα γκολ να πέφτουν βροχή και το τελικό σκορ να σταματάει στο 5-5. Η ομάδα  μας παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις λόγω θερινών αδειών και υπηρεσιακών αναγκών, όμως επειδή η χρονιά αναμένεται να έχει πολλές ανάλογες εκδηλώσεις η προσθήκη και των υπολοίπων παικτών θα προσφέρει επιπλέον ποιότητα στο ποδοσφαιρικό, αλλά και στο παρεϊστικο κομμάτι.

Ως συνήθως γίνεται, με την ευκαιρία αυτής της αναμέτρηση αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό και εθελοντικό πρόσωπο της τοπικής μας διοίκησης. Με κοινή απόφαση των συλλόγων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής Μουζακίου.

 

 

4.5/5 - (4 votes)