Διοργάνωση πεζοπορίας από την ΙΡΑ Καρδίτσας

ΝΕΑ ΙΡΑ on 4 Nov , 2022

             Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε πρόσφατα από την τοπική μας διοίκηση για μικρούς και μεγάλους, μέλη και φίλους της Ένωσης μας.

              Σε μια ωραία, ηλιόλουστη μέρα όλοι οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στον υπέροχο χώρο του Ιεραποστολικού Κέντρου στην Πορτίτσα, το οποίο ευγενικά μας παραχώρησε η Εξωτερική Ορθόδοξη Ιεραποστολή Καρδίτσας για την εκδήλωση μας. Η, βατή για όλους πεζοπορική διαδρομή, οδηγούσε στο χωριό του Αγ. Γεωργίου και οι πεζοπόροι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη βόλτα τους μέσα σε ένα ατόφια φυσικό περιβάλλον, γεμάτο απολαυστικές ευωδιές, ήχους και χρώματα. Στην πλατεία του χωριού η ομάδα μας απόλαυσε ένα δροσερό διάλλειμα και τη θερμή υποδοχή του προέδρου της κοινότητας και μέλους μας, κ. Τηλέμαχου Ντρούβα, πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

             Τους κουρασμένους πεζοπόρους υποδέχτηκαν με την άφιξη τους νέες μυρωδιές, αυτή τη φορά από το μπάρμπεκιου που είχαν ετοιμάσει οι εθελοντές μας, για ανάκτηση δυνάμεων! Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική, ευχάριστες συζητήσεις, προτάσεις και σχέδια μελλοντικών δράσεων, με συνοδεία πάντα ψητών και μπύρας.

              Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Εξωτερικής Ορθόδοξης Ιεραποστολής Καρδίτσας, κ. Δημήτρη Καλλιαντζή και τα μέλη του αντίστοιχου διοικητικού συμβουλίου για την υποστήριξη τους στις δράσεις μας και τους συγχαίρουμε για αυτόν τον υπέροχο χώρο που έχουν δημιουργήσει στην Πορτίτσα. 

               

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Rate this post