ΔΡΑΣΗ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ & ΑΠΟΡΟΥΣ

ΝΕΑ ΙΡΑ on 23 Jan , 2021

Παραμονή Χριστουγέννων και τα μέλη της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης μας, για να δώσουν στους άστεγους και άπορους συμπολίτες μας που ζουν μόνιμα εκεί, λίγη ζεστασιά (υλική, ηθική και ψυχοκοινωνική), γιατί τα πραγματικά δώρα των Χριστουγέννων δεν τυλίγονται σε μια πολύχρωμη κόλλα χαρτί, ούτε μπαίνουν σε ένα γιορτινό πακέτο. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η ΑΝΘΡΩΠΙΑ, η ΑΓΑΠΗ, ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και η ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ αξίας και όλα αυτά που εκφράζει η Ένωσή μας και το ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!

Ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ Χριστόδουλος, ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και μέλη της Τοπικής μας, πρόσφεραν στους συνανθρώπους μας, από μία πλήρες ζεστή μερίδα φαγητού, γιορτινά γλυκά, τροφή μακράς διάρκειας και αξεσουάρ ζέστης ένδυσης (σκούφους, κασκόλ, γάντια & κάλτσες) ενώ το μέλος και υπηρεσιακός ψυχολόγος κ. ΚΑΝΑΚΗΣ Αθανάσιος, ανέλαβε την συμβουλευτική και ψυχική υποστήριξη τους.

Για ανταμοιβή λάβαμε το πιο ζεστό ευχαριστώ, από αυτούς που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, την έννοια της ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ!

Εμείς με την σειρά μας πρέπει να ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, για την ευγενική προσφορά τους, το ΕβΛΟΓΗΜΕΝΟ νηστίσιμο, τα Ζαχαροπλαστεία  ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και το Ξενοδοχείο ΡΟΤΟΝΤΑ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟΣ 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Rate this post