Δωρεά βιβλίων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

Σε μια γενναιόδωρη και αξιέπαινη προσφορά προχώρησαν πρόσφατα, μέσω της τοπικής μας διοίκησης, το μέλος μας κ. Παναγιώτης Τασιόπουλος με τη σύζυγο του κ. Αγορή Μπολτσή, η οποία είναι πολιτική υπάλληλος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, δώρισαν ικανό αριθμό βιβλίων, με πλούσια θεματολογία, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου για τον εμπλουτισμό της ήδη σημαντικής συλλογής της. Τα βιβλία έγιναν δεκτά με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους υπευθύνους και διατέθηκαν άμεσα στο αναγνωστικό κοινό, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σημαντικά μεγάλο για τα δεδομένα μιας μικρής κωμόπολης, όπως είναι το Μουζάκι. Ταυτόχρονα ευχαρίστησαν την τοπική μας διοίκηση και συζητήθηκαν διάφοροι τρόποι συνεργασίας γα το μέλλον.

Η τοπική μας διοίκηση εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους δωρητές για την αλτρουιστική και ανιδιοτελή τους κίνηση, η οποία σαφώς κινείται στα πλαίσια του «Υπηρετώ δια της φιλίας» που πρεσβεύει η Ένωση μας. Με γνώμονα τον εθελοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα της, η τοπική μας διοίκηση είναι ιδιαίτερα υπερήφανη όταν διαθέτει στο δυναμικό της τέτοια μέλη.

 

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Γεώργιος Ζαρχανής                                                               Νικόλαος Γούσιας

 

5/5 - (1 vote)