Εορτασμός Αποστόλου Παύλου

ΝΕΑ ΙΡΑ on 17 Jul , 2021

Τον προστάτη του, Απόστολο Παύλο, τίμησε για μια ακόμη χρονιά το εθνικό μας τμήμα. Το τριήμερο, 27-29 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, από το εθνικό μας τμήμα αλλά και πολλές τοπικές διοικήσεις, εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου, του χαρακτηριζόμενου και ως Αποστόλου των Εθνών.

Σε δύο από τις σημαντικότερες εξ αυτών παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της τοπικής μας διοίκησης, Γιώργος Ζαρχανής, συνοδευόμενος από το επίτιμο μέλος μας, πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Νεκτάριο Μητρόπουλο. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν στους εορτασμούς που διοργάνωσαν, αφ’ ενός η τοπική διοίκηση Ηρακλείου στους Καλούς Λιμένες και αφ’ ετέρου, η τοπική διοίκηση Άρτας στην ιστορική Μονή Σέλτσου.

Από την πλευρά της τοπικής μας διοίκησης, διοργανώθηκε εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, στο Ιεραποστολικό Κέντρο Πορτίτσας, όπου παρευρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι της τοπικής μας διοίκησης και μεταξύ αυτών, ο ιδρυτής και διευθυντής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας, Υποστράτηγος ε.α. κ. Δημήτρης Καλλιαντζής και ο αντιπρόεδρος της τοπικής διοίκησης Τρικάλων κ. Βασίλης Δραγούτσος.

Δυστυχώς, οι πολλοί περιορισμοί που έχει επιβάλει η τρέχουσα κατάσταση πανδημίας, μας απέτρεψαν από τη διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων, στα πλαίσια του εορτασμού. Παρόλα αυτά όμως κρίθηκε απαραίτητη όσο και αναγκαία η διοργάνωση της δεύτερης τακτικής αιμοδοσίας για το 2021, καθώς οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, αντίθετα αυτή την περίοδο παρουσιάζονται ιδιαίτερα αυξημένες. Έτσι, για πολλοστή φορά καλέσαμε τα μέλη μας σε εθελοντική αιμοδοσία, στο πάντα φιλόξενο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας, με τον διευθυντή κ. Κων/νο Αθανασίου να μας καλωσορίζει θερμά και να μας ενημερώνει για τις συνθήκες και τις ανάγκες της περιοχής μας.                   

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Rate this post