Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της ΙΡΑ Λεμεσού στην Καρδίτσα

Με ιδιαίτερη χαρά η τοπική μας διοίκηση δέχθηκε πριν λίγες μέρες την επίσκεψη του κ. Ανδρέα Αριστείδου, Αντιπροέδρου του Τοπικού Τμήματος Λεμεσού Κύπρου, ο οποίος στα πλαίσια οικογενειακών του επαφών στην πόλη μας δεν μπορούσε παρά να μας ενημερώσει και να συναντηθούμε.

Η συνάντηση με τον ίδιο και τη σύζυγο του πραγματοποιήθηκε στο  Αστυνομικό μας Μουσείο, όπου τους υποδέχθηκε εγκαρδίως και ξενάγησε ο ιδρυτής κ. Δημήτριος Καλλιαντζής, μαζί με τον Β’ Αντιπρόεδρο της τοπικής μας διοίκησης κ. Ηλία Αρσενίου. Οι δύο επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις αίθουσες με τα μουσειακά εκθέματα εκφράζοντας ποικιλότροπα τον θαυμασμό τους, για τα όσα έχουν συλλεχθεί και με περισσή φροντίδα εκτεθεί, προκειμένου να διασωθούν από το φθοροποιό άγγιγμα του χρόνου και τη λήθη.

Ο κ. Αριστείδου προσέφερε ως δώρο για την μουσειακή συλλογή του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας αναμνηστικά από την Κύπρο και την Κυπριακή Αστυνομία, τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη σε περίοπτη θέση. Τον Κύπριο φίλο και επισκέπτη ευχαρίστησε εγκαρδίως ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής και ως αντίδωρο του προσέφερε διάφορα αναμνηστικά του Μουσείου, τοπικά κρασιά και πλούσιο τουριστικό υλικό της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας.

Επίσης αντάλλαξε αναμνηστικά λάβαρα με τον εκπρόσωπο της τοπικής μας διοίκησης, ο οποίος μετέφερε τους θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. και επιπλέον, του κοινοποίησε την πρόθεση της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας να πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος εκδρομή στην Κύπρο. Ο κ. Αριστείδου επισκέφθηκε επίσης την Ιερά Μονή Σπηλιάς, χαρακτηρίζοντας μοναδική την εμπειρία.

 ‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

Ο Αντιπρόεδρος Λεμεσού κ. Ανδρέας Αριστείδου με τον Β’ Αντιπρόεδρο της τοπικής μας κ. Ηλία Αρσενίου

Στο Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας με τον κ. Καλλιαντζή

Rate this post