Η ομάδα μας στο Ναύπλιο για την Κιβωτό του Κόσμου

ΝΕΑ ΙΡΑ on 7 May , 2022

Ασταμάτητη είναι τελευταία η δράση των αθλητικών ομάδων της τοπικής μας διοίκησης. Πάντα με όχημα την εθελοντική, κοινωνική προσφορά και το σύνθημα της Διεθνούς Ένωση Αστυνομικών, «Υπηρετώ δια της Φιλίας», συμμετέχουμε σε σημαντικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν το χαρακτήρα της ΙΡΑ και των αστυνομικών – μελών της.

           Μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκδηλώσεις στην ιστορία της Ένωσης, έλαβε χώρα στο πανέμορφο Ναύπλιο το διήμερο 3-4 Μαΐου. Στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας διοργανώθηκε το πρώτο Παμπελοποννησιακό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή των επτά τοπικών διοικήσεων της Πελοποννήσου και της τοπικής μας διοίκησης. Μέσα από την διαρκή επικοινωνία των οκτώ τοπικών διοικήσεων και την καλή τους συνεργασία, η καλή ιδέα έφτασε να γίνει πράξη.  Περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, μέλη της ΙΡΑ, βρέθηκαν στο Στάδιο Ναυπλίου, ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και ενώθηκαν για έναν καλό σκοπό: για την Κιβωτό του Κόσμου!

           Τα γκολ στις εστίες; έπεσαν «βροχή», όμως το σπουδαιότερο από αυτά ήταν η επίτευξη του στόχου: με την υποστήριξη φορέων, κυρίως της Αργολίδας, του εθνικού μας τμήματος, αλλά και των μελών & φίλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που παραδόθηκε στον εκπρόσωπο της Κιβωτού του Κόσμου, με την ευχή να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τα περισσότερα από πεντακόσια παιδιά που φιλοξενεί ο Οργανισμός.

           Για την ιστορία, το τρόπαιο αυτού του εξόχως ανταγωνιστικού Παμπελοποννησιακού τουρνουά κατέκτησε η ομάδα της Αχαΐας, νικώντας στον τελικό την ομάδα της Αργολίδας. Κοινή θέληση όλων των ομάδων είναι το τουρνουά να καταστεί θεσμός, οπότε ας ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά σε κάποια άλλη γωνιά της υπέροχης Πελοποννήσου.

           Από τη μεριά μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε την περηφάνια μας για το γεγονός ότι συμβάλαμε σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση της ΙΡΑ, καθώς και τις ευχαριστίες μας προς την τοπική διοίκηση Αργολίδας, η οποία έχει ανάγει τη λέξη Φιλοξενία σε ένα ανώτερο επίπεδο. Μετά από την επιτυχή διοργάνωση του περυσινού Συνεδρίου, έδειξε εκ νέου ότι έχει τη δυναμική και τις δυνατότητες για σπουδαία πράγματα.

 

‘Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Rate this post