Η ομάδα της ΙΡΑ Καρδίτσας στο 13ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Σωμάτων Ασφαλείας

Από 23 έως 29 Μαΐου, στη Χαλκιδική, διοργανώθηκε από το παράρτημα Βορείου Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, το 13ο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης σωμάτων ασφαλείας, στα πλαίσια της 1ης Αστυνομιάδας.  Η ομάδα καλαθοσφαίρισης της τοπικής μας διοίκησης συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη φορά στη διοργάνωση εκπροσωπώντας τη Δ.Α. Καρδίτσας. Οι αστυνομικοί της Καρδίτσας, υπό την τεχνική καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή Τάκη Δρόσου, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης εθελοντικά και αφιλοκερδώς και ανέλαβε να προετοιμάσει την ομάδα για αυτό το πρωτάθλημα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ.

Η ομάδα μας βέβαια ανέβηκε στη Χαλκιδική με αρκετές ελλείψεις, ακόμα και με τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να προκριθεί από τον όμιλο, όπου κληρώθηκε με τις ομάδες της Λάρισας, της Αλεξανδρούπολης και την περυσινή φιναλίστ, τα Ιωάννινα. Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας μας: Αποστολός, Τράκας, Χονδρόπουλος, Μπελάγιας, Τσίγκας, Καραγιάννης, Πετράκης.

Υπενθυμίζουμε ότι το περυσινό αντίστοιχο πρωτάθλημα είχε διεξαχθεί στην Καρδίτσα και μάλιστα διατηρήθηκε το ρεκόρ συμμετοχής ομάδων που είχε γίνει τότε.

Η τοπική μας διοίκηση επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας και την Σωματείο Συνοριακών Αστυνομικών Καρδίτσας που συνέδραμαν οικονομικά στην αποστολή της ομάδας μας.

Servo per amikeco

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

                               Ο                                                                                              Ο

                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος                                                            ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος    

13327536_622307174589765_7885956263439894134_n

Rate this post