Παιδικές εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται αυτό τον καιρό οι εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη Αττικής και ήδη….ενα πλήθος παιδιών, αλλά και συναδέλφων με τις οικογένειες του έχουν απολαύσει τις διακοπές τους κάτω από ιδανικές συνθήκες και βέβαια με το ελάχιστο δυνατό οικονομικό κόστος.

Στην παρούσα στιγμή διανύονται οι κατασκηνωτικές περίοδοι, κατά τις οποίες φιλοξενούνται περισσότερα από χίλια παιδιά, σε μια κατάφυτη από πεύκα έκταση και σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Όλα αυτά τα παιδιά αστυνομικών οικογενειών έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διακοπές τους, να κοινωνικοποιηθούν γνωρίζοντας φίλους και συναντώντας τους φίλους περασμένων ετών, να γευτούν υπέροχα φαγητά, να αθληθούν σε πολλά ομαδικά και ατομικά σπορ, αλλά πάνω από όλα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Όλα αυτά βέβαια γίνονται εφικτά με τις υψηλότερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, επιδιώξεις που βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα για τους μικρούς κατασκηνωτές.

Πριν όμως, αλλά και μετά τη λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου, οι εγκαταστάσεις παραχωρούνται σε οικογένειες αστυνομικών, εν ενεργεία και αποστράτων, δίνοντας τους την ευκαιρία να απολαύσουν δεκαήμερες ή επταήμερες διακοπές σ’ αυτό το απίθανο περιβάλλον. Οι εγκαταστάσεις είναι αυτόνομες για κάθε οικογένεια και ιδιαίτερα φιλικές για οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά, με όμορφα σπιτάκια που άμεσα σου δημιουργούν αίσθημα οικειότητας. Οι λοιπές εγκαταστάσεις κινούνται σε υψηλά επίπεδα, αντίστοιχα ακριβών ξενοδοχειακών μονάδων. Υπάρχουν σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, μικρή αλλά πολύ συμπαθητική παραλία, περιποιημένες εκτάσεις πρασίνου και λουλουδιών, κυλικείο, ακόμη και υπαίθριος κινηματογράφος. Ξεχωρίζει το ολοκαίνουριο beach bar και φυσικά το εστιατόριο, το οποίο είναι πιστοποιημένο με ISO και HACCP. Όλα αυτά όμως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση χάρη στις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό, μόνιμο και αποσπασμένο, που εργαζόμενο σ’ αυτό το υπέροχο περιβάλλον δίνει τον καλύτερο του εαυτό, δείχνοντας κάθε στιγμή την αγάπη που τρέφει για τον χώρο και παίρνοντας τον τόνο από μια έμπειρη διοίκηση, που ξέρει τι χρειάζεται για να επιτευχθούν οι στόχοι.

Οι ίδιες εγκαταστάσεις, όπως προκύπτει από Διαταγές του Αρχηγείου, είναι διαθέσιμες στους συναδέλφους για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, όπως γάμοι και βαφτίσεις.

Η τοπική μας διοίκηση αναγνωρίζοντας το έργο που συντελείται και το οποίο μέχρι πρότινος δεν ήταν ευρέως γνωστό, θεωρεί υποχρέωση και ευχαρίστηση της να το προβάλει, λαμβάνοντας υπόψη ότι ήδη αρκετά από τα μέλη μας, μαζί με τις οικογένειες τους, έχουν απολαύσει δια ζώσης τα προαναφερόμενα.

Καλό καλοκαίρι!

?

4.7/5 - (7 votes)