Παυσιλυπούπολη – μαγευτική έναρξη στην Καρδίτσα

Με ένα φαντασμαγορικό απόγευμα ξεκίνησε η εορταστική περίοδος στην Καρδίτσα. Αρχικά, με την παρουσία πλήθος κόσμου, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία. Στη συνέχεια ήταν η σειρά για να ανοίξει τις πύλες της η φετινή Παυσιλυπουπολη.

Η φιλαρμονική του Δήμου έπαιζε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα ευτυχισμένα μάτια των τιμώμενων προσώπων, των παιδιών, δηλαδή, έδιναν έναν πραγματικά εορταστικό τόνο στην πόλη.

Η κορδέλα της Παυσιλυπούπολης, κόπηκε από τον Δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο, με το “μαγικό” ψαλίδι, που βρέθηκε με τη βοήθεια του Ρομπέν. Και το παραμύθι άρχισε εν μέσω βεγγαλικών και με αμέτρητους Καρδιτσιώτες, κυρίως παιδιά, να ξεχύνονται στην ολόφωτη Παυσιλυπούπολη για την πρώτη βόλτα σε σπιτάκια, νεραϊδοχώρι και όλα τα άλλα που για 30 και πλέον ημέρες θα χρωματίζουν τις γιορτές μας.

Φυσικά από την Παυσιλυπούπολη δεν θα λείπει η τοπική μας διοίκηση. Σας περιμένουμε από 17 έως 20 Δεκεμβρίου για να διασκεδάσουν παρέα και ν μοιραστούμε όμορφα παιχνίδια και δραστηριότητες. Αναλυτικά το πρόγραμμα μας:
Δευτέρα 17/12 Κατασκευές με τον κ. ΚΟΚ
Τρίτη 18/12 Παιχνίδια κυκλοφοριακής αγωγής και επιτραπέζια παιχνίδια
Τετάρτη 19/12: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές
Πέμπτη 20/12 Παραμύθια κυκλοφοριακής αγωγής και ζωγραφική προσώπου.

 

Rate this post