Πρώτο Μετάλιο για Ελλάδα στο Ρίο από τη Δραμινή αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη

ΝΕΑ ΙΡΑ on 9 Aug , 2016

Από την τ.δ. ΙΡΑ Δράμας λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με την πολύ μεγάλη επιτυχία της τη Δραμινής αθλήτριας της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, κόρη του μέλους της I.P.A. Δράμας και προπονητή της Τάσου Κορακάκη.

Δ.Τ.

H μεγάλη οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη και συγχαίρει τη Δραμινή αθλήτρια της σκοποβολής Άννα Κορακάκη, κόρη του μέλους της I.P.A. Δράμας και προπονητή της Τάσου Κορακάκη, η οποία χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της Μετάλιο (Χάλκινο στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι) στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο στη Βραζιλία.

Πρόκειται για το πρώτο Ελληνικό Μετάλιο στη σκοποβολή από το 1920, όταν η εθνική ομάδα ανδρών είχε πάρει το ασημένιο στην Αμβέρσα στο αυτόματο πιστόλι 30μ.

Την σπουδαία αυτή αθλήτρια (μόλις 21 ετών) και τον προπονητή- πατέρα της, μέλη και οι δύο της Εθνικής Ομάδας Σκοποβολής, τίμησε και βράβευσε η Τ.Δ. Δράμας (I.P.A.) στα πλαίσια του φετινού ετήσιου χορού μας την 21 Φεβρουαρίου 2016 , για τις σπουδαίες διακρίσεις τους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Ως Έλληνες σας οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς που μας κάνατε υπερήφανους.

Καλή επιτυχία Άννα και στο επόμενο αγώνισμα των 25 μ., αλλά και σε όλους του Έλληνες αθλητές μας.

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΚΑΡΛΙΟΣ Μηνάς                                                ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης



10

11

IMG_0866 (1)

 

korakaki_anna2-600x311

Rate this post