Σημαντική επιτυχία της ΙΡΑ Χανίων και του Εθνικού Τμήματος – ΙΡΑ House ο πρώην Α.Σ. Στερνών Χανίων

ΝΕΑ ΙΡΑ on 29 Aug , 2017

Παράδοση παραλαβή του οικήματος του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων, προκειμένου να μετατραπεί και να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας φιλοξενίας Ελλήνων και ξένων συναδέλφων μας και μελών των οικογενειών τους. (IPA ΗOUSE).

Το δελτίο τύπου της ΙΡΑ Χανίων.

Μοναδική , ιδιαίτερα Ιστορική και συγκινητική στιγμή η μεταβίβαση του ακινήτου του πρώην Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων Κρήτης ,από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών προκειμένου λειτουργήσει ως ξενώνας της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ!

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ιδιαίτερα του προέδρου της ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη, με ΠΥΛΩΝΑ την ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΉ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του νυν Επιτελάρχη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ ,του νυν προϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας υποστρατήγου ΔΑΣΚΑΛΆΚΗ Ανδρέα, του νυν Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης υποστρατήγου ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνου , του νυν Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων , Αστυνομικού Διευθυντή ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεωργίου, το όνειρο και οι προσπάθειες της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ έγιναν πραγματικότητα!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ και ο υπογράφων πρόεδρος της προσωπικά, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους παραπάνω γιατί αγκάλιασαν με αγάπη από την πρώτη στιγμή την ιδέα αυτή, και την έκαναν πραγματικότητα!!
Το ΔΣ της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ σας υπόσχεται να φανεί αντάξιο των προσδοκιών σας και να κατακτήσει τον Ξενώνα της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ έναν από τους καλύτερους παγκοσμίως!!!

 

Η άκρως συγκινητική και ιστορική στιγμή της υπογραφής του πρωτοκόλλου παραλαβής παράδοσης του Αστυνομικού Σταθμού Στερνών Χανίων έλαβε χώρα την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017: και ώρα 12.00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης υποστρατήγου ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνου, , παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων ΛΥΜΠΙΝΑΚΗ Γεωργίου που ως Εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας υπέγραψε ως παραδους , του Προέδρου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη που υπέγραψε ως παραλαβών .του προέδρου της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ κ. ΠΕΡΡΆΚΗ Ιωάννη, του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α και προέδρου της ΙΡΑ Ηρακλείου κ. ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ Εμμανουήλ και της προϊσταμένης του Γραφείου τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και Γενικής Γραμματέως της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ Κας. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΊΟΥ Ελένης!!
Το ΔΣ της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ ευχαριστεί θερμά το γραφείο Διαχείρισης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και συγκεκριμένα τούς αγαπητούς φίλους και συναδέλφους μέλη της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ κ.κ. ΡΕΤΟΥΔΑΚΗ Ιωάννη και ΠΑΡΤΣΑΚΟΥΛΑΚΗ Αργύριο για την συνεχή βοήθεια τους και την άριστη συνεργασία που είχαν με το Δ.Σ της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ !!

Ιδιαίτερη μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό συνάδελφο και μέλος της ΙΡΑ ΧΑΝΊΩΝ Αστυνομικό υποδιευθυντή ΣΠΑΝΟΥΔΆΚΗ Εμμανουήλ που με δική του επιστολή ως Διοικητής τότε του ΑΤ ΣΟΥΔΑΣ Χανίων , ενημέρωσε την τοπική μας Διοίκηση για το κλείσιμο του Σταθμού ,παροτρύνοντας μας, ώστε να προβούμε άμεσα στις ενδεδειγμένες ενέργειες για την δημιουργία ξενώνα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών!!

SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»
Ο Πρόεδρος                                                         H Γενική Γραμματέας
Ιωάννης Περράκης                                               Ελένη Παπαθανασίου

 

Rate this post