Τιμητική διάκριση του προέδρου της ΙΡΑ Καρδίτσας Γιώργου Ζαρχανή στην Θεσσαλονικη..

Μεγάλη τιμή για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας αποτέλεσε η βράβευση του προέδρου της, Γιώργου Ζαρχανή στην Θεσσαλονίκη στο γήπεδο της … Χ.Α.Ν.Θ. για τη συμβολή του στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 12ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Διευθύνσεων και Σωμάτων Ασφαλείας “Δημήτρης Κορώνης” που έγινε στην Καρδίτσα από τις 18 έως τις 22 Μαΐου 2015.

Η βράβευση έγινε από το παράρτημα Θεσσαλονίκης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του τελικού του πρωταθλήματος αστυνομικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης την Τρίτη 26/05/2105.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ.ΜΩΥΣΙΔΗΣ Βασίλειος,ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ.ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Θεόδωρος καθώς και πολλοί συνάδελφοι και πολίτες.

Η διοργάνωση των αγώνων στην Καρδίτσα κρίθηκε απο συμμετέχοντες και μή, άκρως επιτυχημένη σε όλους τους τομείς. Χάρη στις προσπάθειες του προέδρου της τ.δ. Καρδίτσας αλλά και των μελών της, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αποδείχτηκε πως μια μικρή τοπική διοίκηση μπορεί να καταφέρει πάρα πολλά.

Για πρώτη φορά απο το κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε ζωντανή μετάδοση αγώνων με livestreaming γεγονός που αποτέλεσε άλλη μια πρωτοπορία. Η εμπειρία της διοργάνωσης ήταν μοναδική για τα μέλη της τ.δ., αφήνωντας περιθώρια στο μέλλον για την ανάληψη ακόμη μεγαλύτερων διοργανώσεων.

 

vraveyshgiorgios1

 

vraveyshgiorgios2

 

vraveyshgiorgios3

Rate this post